Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ 1299 Ata Binme ] Her Zonede Sorunsuz - Sc Basar , Atack yapar
Suanda paylaşılan hiçbir at patch doğru değildir daha doğrusu 1 2 tanesini denedim olmadı at. fakat bu paylaştığım 1 2 yıl önce yapılmış bir at patchtir , at şeklini sc basarak alır bu sc ben ' Menissah ' olarak yaptım deiştirebilirsiniz. Yeni cıkan hera sc muhabbeti ile artık atlar sc basmasına yol actı kısacası hem at olunur hem , atack yapabilir , hem sc basabilir.
Not: Gmler her zonede bu scyi basabilir..
At üstünde scli yapmak istiyorsanız; Bildiğiniz gibi 1 2 hafta önce hera sc yi paylaştılar, ' Menissiah Transform ' sc olarak uygulayın ve at üstünde scde basın vaktim olmadığından yapıp atamadım ben yapılması kolay..
SSLER
KODLAR VE PATCHLER RARIN İCİNDE:
View hidden content is available for registered users!
View hidden content is available for registered users!
Cevap: [ 1299 Ata Binme ] Her Zonede Sorunsuz - Sc Basar , Atack yapar
Not: Kodlar rarın icindedir kodları uygulayın , patchi cliente atın ve oyuna girin acme soac fark etmez calısır.
'Menissiah Transform Scroll(Karus)' scsi human ve karustada sorunsuz at olmaktadır öyle hatırlıyorum siz genede 2 scyide karaktere verin 2sinide deneyin