• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

>>>>>1886 server fıles yenı<<<<<

HiFi

Kayıtlı Üye
Neronun SRC lerinde Yapılan Yenilikler

DB = Nero 1886

SRC = Nero 1886

Asas Skillerinde Yapılanlar = Görünmezlik , Wolf Atınca atağın artmaması düzenlendi wolf sorunsuz, Dex e verince atağın artması düzenlendi asaslar Dex e verir Yaratığa vurunca görünmezliğin kalkması düzenlendi sabit görünmezlik hareket edince bozulması Asasın Defans skilleri (Evade , Safety , Scaled Skin) Sorunsuz Çalışmakta . Wolf basılıyken Sw verince karakterin donması Düzeltildi Critical Point Düzenlendi Deneyemedim 3 Sn sonra kendisi siliniyo Ama karşı Irka vurmadım denersiniz

Okçu Skillerinde Yapılanlar = Bazı skillerde fazla mana yiyo bakılacak Düzenlenen 5 ve 3 ok atınca ebenezer Patlaması Artık patlamıyor

Warrior Skillerinde Yapılanlar = 50 Defans Veren skill sorunsuz Atak Skilleri sorunsuz

Defans Ve berserkere Bakılacak

Mage Skillerinde Yapılanlar =
Seri Nova Ve 45 Alanı Düzeltildi Usko ile aynı duruma getirildi Blink Mage LR (80) Skili Çok kayıyo Bakılacak

Priest Skillerinde Yapılanlar = Defans veren skiller düzenlendi sorun yok Buf + defans sorunsuz çalışıyo sadece (Undy Skili) Sorunlu bakılacak

Oyun içi 83 LV olmuyo du Düzenlendi sorunsuz Relog atmaya gerek kalmadan 83

Kalan Buglar Gözüme Çarpan

Zamanım Oldukça düzeltip paylaşıcam

Asas wolf sadece Kendisine veriyo partye vermiyo Kontrol edilecek Okcu skillerinin bir kısmında sorun var Mana fazla yiyo Gate lere bakılacak Priest Undy skili sorunlu CZ de Adam kesince gelen NP oranı düzenlenecek Şuanda gelen NP (30) Seeking Party düzeltilecek

RAR Dosyası içeriği = DB + Filesler + MAP dosyaları

NOT : başlangıc item sistemi yok Droplar Maradondaki yaratıklar ve luferdeki yaratıklar Küpe silah dahil

Ayrıca DB yi SQL 2008R de yedekledim O yüzden Kullanacağınız SQL versiyonu SQL 2008 R Olmalıdır. Kolay gelsin HiFi ...

Download indirme Linki

Rar pass yok

View hidden content is available for registered users!

YENİ EBENZER+ DB + MAP

Seeking Party Fix

Gate listesi fix

Başlangıç item sistemi eklendi itemleri değiştirebilirsiniz

Partye Np gelme sorunu tamam

Gelen giden Np uskoya göre ayarlandı Mesela gelen 64 Giden 50 gibi ( Eskiden 30 gelen 15 gidendi )

Dosya içerisinde Yeni Map klasörü var Ve db den bi kaç tablo daha değişti o yüzden yeni db yi kullanmanız gerekmekte

Saygılar HiFi ...

31 ARALIK 2012 ( YENI )

View hidden content is available for registered users!

Helal olsun dostuum eline koluna sağlık gerçekten 🙂

1 i yapar biri bakar gibi oldu ama olsun🙂)) paylasmak iyidir 🙂

Party wolf için :

if(pUser->m_pUserData->m_sPartyIndex >= 0) {

m_pMain->Send_PartyMember(pUser->m_sPartyIndex, send_buff,send_index);

}

else {

m_pMain->Send(send_buff, send_index);

}

bu şekilde yapabilirsin.

bi sorunum var localhosta deneme yapmak için sorunsuzca dosyaları acıyorum

fakat connet butonunda donuyor girmiyor inileri portları defalarca kontrol ettim aujardı kac defa değiştirdim sonuc aynı işletim sistemim win 7 homebasic x64
hdmbx.jpg

DB = Nero 1886

SRC = Nero 1886

Asas Skillerinde Yapılanlar = Görünmezlik , Wolf Atınca atağın artmaması düzenlendi wolf sorunsuz, Dex e verince atağın artması düzenlendi asaslar Dex e verir Yaratığa vurunca görünmezliğin kalkması düzenlendi sabit görünmezlik hareket edince bozulması Asasın Defans skilleri (Evade , Safety , Scaled Skin) Sorunsuz Çalışmakta . Wolf basılıyken Sw verince karakterin donması Düzeltildi Critical Point Düzenlendi Deneyemedim 3 Sn sonra kendisi siliniyo Ama karşı Irka vurmadım denersiniz

Okçu Skillerinde Yapılanlar = Bazı skillerde fazla mana yiyo bakılacak Düzenlenen 5 ve 3 ok atınca ebenezer Patlaması Artık patlamıyor

Warrior Skillerinde Yapılanlar = 50 Defans Veren skill sorunsuz Atak Skilleri sorunsuz

Seri Nova Ve 45 Alanı Düzeltildi Usko ile aynı duruma getirildi Blink Mage LR (80) Skili Çok kayıyo Bakılacak

Priest Skillerinde Yapılanlar = Defans veren skiller düzenlendi sorun yok Buf + defans sorunsuz çalışıyo sadece (Undy Skili) Sorunlu bakılacak

Asas wolf sadece Kendisine veriyo partye vermiyo Kontrol edilecek Okcu skillerinin bir kısmında sorun var Mana fazla yiyo Gate lere bakılacak Priest Undy skili sorunlu CZ de Adam kesince gelen NP oranı düzenlenecek Şuanda gelen NP (30) Seeking Party düzeltilecek

NOT : başlangıc item sistemi yok Droplar Maradondaki yaratıklar ve luferdeki yaratıklar Küpe silah dahil

Ayrıca DB yi SQL 2008R de yedekledim O yüzden Kullanacağınız SQL versiyonu SQL 2008 R Olmalıdır. Kolay gelsin HiFi ...

Download indirme Linki

Rar pass yok

Sorunsuz Açtım Tşk

DB = Nero 1886

SRC = Nero 1886

Download indirme Linki

Rar pass yok

Kardeş Fileslerinde Symbol Db Ye Kayıt Sorunsuzmu ??

Sorunsuz Degilse Ben Sorunsuz Olanını Paylaşayım

Açılışı Madem Sen Yaptın Artık Herkes Yaptıklarını Dökülsün Degilmi 🙂

Back