Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1886 server kurulum bomba paylaŞim vİdeo / resİm mevcut HERŞEYİ MEVCUT GİR
Üzerinde çalıştığımız 18x filesinde büyük ve sorun yaratabilcek tüm buglar fixlendi...
tabiki her serverın küçükte olsa bi açığı sorunu vardır 😉Ben lafı uzatmadan hemen video ve sslere geçeyim..Sormak istediğiniz bilgi almak istediğiniz yer olursa iletişime geçebilirsiniz
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
SKYPE=Yakuza19x
VİDEO
SERVER ÖZELLİKLERİ TANITIM BİLGİ AMAÇLI ÇEKİLEN 10DAKKALIK VİDEO ( HD İZLE )
Cevap: 1886 server kurulum bomba paylaŞim vİdeo / resİm mevcut HERŞEYİ MEVCUT GİR
teekkürler
Merhaba arkadaşlar 20x files testlere başladık şuan iyi gidiyoruz 6kişilik ekibimiz var ve reklamda tekrar ben varım 🙂 ilk öncelikle 20x filesin şu hali çok kötüdür satışda değildir kesinlikle
gerçekten ciddi derecede bug vardır açık vardır gataler podcular sundires vsvs birçok yerde bug sorun vardır
biz bunları düzeltmek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz...en erken 2024 satışa geçicektir