• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

18XX Ourko Server Files ve Database | Sorunsuz Upgrade | Eventler Aktif |

babachar60

Kayıtlı Üye
Merhabalar

Oncelikle belirtmek isterim dosyalar akuma dosyalarıdır onun dosyaların uzerınden devam ettim ve emek harcadıgım database ve fileslerdir. MoseLey Abime Burdan Tessekürlerimi ve Direnish = Halil ACS Konusundan Tessekürlerimi İletiyorum.

Not : Database SQL 2012 Uyumludur.

Genel Bilgi

-Database HOMEKO Turudur

-Colony Zone Arkadasın Krowaz,Ash Knight,DTS Canavaları Vardır.Bunların Dropları Raptor vb , Kanat vb, Valkry vb , Krowaz Kırdırma İtemleri gibi itemler çıkmaktadır.

-Baslangic İtemleri : HER Job +8 Chitin Set ve OLD Takıları Mevcuttur. Ustunde 1 Adet 5 Gunluk Kanat ve Valkry Mevcuttur.

Database Hakkında

-Upgrade Sorunsuzdur.En son İtem +8. +7 ve +8 İteme REB Kagidi ile Reb Basılır.

-DB Atınca SC Silinmesi Fix

-[*ONEMLI]Debug Assertetion Failed ve 48 User DC Gibi Problemler Kessinlikle Fixlenmiştir.[%100 Sorun Yok]

-Database Kolay Homeko Tarzında Zevk ve PK Tam Tadını Çıkarılabilcek Gibi Ayarlanmıştır
[/SIZE

Event Hakkında

-Border Defance War Zonesi Tamamanlanmıştır. - Otomatik 12:00 14:00 16:00 18:00 Saatlerinde Açılır.Not : 8vs8 Olması Lazım.[Ebenezer İni Ayarlanabilir]

-Chaos Zonesi Tamamlanmıştır. - Otomatik 13:00 15:00 17:00 Saatlerinde Açılır. Belli Başlı Sorunlar Mevcuttur.

-Savaş Tamamen Sorunsuzdur

-Bifrost Eventi Colony Zone Saat Geldiginde BF Taşı Kesilip Girilebilir.

Uyelik ve Panel :

-[ONEMLI] Uyelik OTO Değildir Panelden Üyelik Alınır.[Panel Paylaşıcam]

-HashPassword Sistemi Vardır.[Katana = Oguz Tessekürler]

-Panelden Üyelik Girişi Sorunsuzdur.

View hidden content is available for registered users!

Cevap: 18XX Ourko Server Files ve Database | Sorunsuz Upgrade | Eventler Aktif |

Teşekkürlerde bunu denedim ben ne bdw ne ne chaos join diyemiyoruz

Cevap: 18XX Ourko Server Files ve Database | Sorunsuz Upgrade | Eventler Aktif |

Teşekkürler

server fileslerde Win32:32:Evo-gen(susp). .. indirdikden sonra taratmadan kullanmayınız

Denizin dosyaları bunlar ne ara ourko oldu?

😀 bakalım

eh be emege saygı yapın bari gelistirin diye dosyalarımı dagıttım ve adam diyor ourko allah sizi ne biliyosa oyle yapsın

teşekkürler.

Tesekkurler bakalım

deneyelim bakalım saolasın .

arkadaşlar sql2008 uyumlu db yapıp paylaşırsanız çok sevinirim

Geri