Server filesler her gün güncellenicektir pek fazla bug yoktur olan bugları söyleyim;
Max Seed Relogta Gidiyor
Rank 3kişiyi geçtikten sonra ebenezer patlıyor.
SuccessRate İşlevsiz.
aynadan ısınlanıldığında party buga giriyor
Magede master skilleri sorunlu
Db skilleri yiyince scler siliniyor
2H Silah takılıyken sola kalkan takılmıyor
şu anda sorunlar bunlardır bakın kesinlikle ben yapmadım proje twostars & akuma projesidir
bir çok server bunu kullanır ve ben yaptım derler onlara l_l 🙂🙂🙂🙂 HeavenKnights bunları kullanıyor aynı filesler
databaseyi kendiniz ayarlarsınız bende geliştiriyorum databasedeki sorunları hallettikten sonra paylaşıcağım
paylaşıma devam bir çok bug fixli ayhan abi baya geliştirme kaydetti ama bazı arkadaşlar bulidleyemiyor o yüzden
ben bulidledim ve paylaşıcağım resimlere bakalım gördüğünüz herşey eklidir heavenknights'tan aldım sql kodları içindedir lütfen girin aksi taktirde hata verir twostars databaseyle calısır yakında onuda paylaşıcağım ;
Link ;
DURMAK YOK YOLA DEVAM 😉
#DİRENKOFOX
Max Seed Relogta Gidiyor
Rank 3kişiyi geçtikten sonra ebenezer patlıyor.
SuccessRate İşlevsiz.
aynadan ısınlanıldığında party buga giriyor
Magede master skilleri sorunlu
Db skilleri yiyince scler siliniyor
2H Silah takılıyken sola kalkan takılmıyor
şu anda sorunlar bunlardır bakın kesinlikle ben yapmadım proje twostars & akuma projesidir
bir çok server bunu kullanır ve ben yaptım derler onlara l_l 🙂🙂🙂🙂 HeavenKnights bunları kullanıyor aynı filesler
databaseyi kendiniz ayarlarsınız bende geliştiriyorum databasedeki sorunları hallettikten sonra paylaşıcağım
paylaşıma devam bir çok bug fixli ayhan abi baya geliştirme kaydetti ama bazı arkadaşlar bulidleyemiyor o yüzden
ben bulidledim ve paylaşıcağım resimlere bakalım gördüğünüz herşey eklidir heavenknights'tan aldım sql kodları içindedir lütfen girin aksi taktirde hata verir twostars databaseyle calısır yakında onuda paylaşıcağım ;
Link ;
View hidden content is available for registered users!
DURMAK YOK YOLA DEVAM 😉
#DİRENKOFOX