• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1vs1 Event Sistemi (Sadece Program)

QuickSilver

Yeni Cüce
Benim Paylaşımım :

Arkadaşlar SQL kodları Panel Dosyaları Evt Dosyaları ve Patchi Yoktur.

Sadece Programı Elime Geçti Onuda Paylaşıyorum 🙂

View hidden content is available for registered users!

Panel Dosyaları SQL Kodları Ve Evt Dosyalarını Çıkarmaya Yardım Edecek Varsa Söylesin Yapalım Birlikte.

Tamerin Paylaşımı :

Nero' Alıntı:
View hidden content is available for registered users!

bunun içinde panele ve cliente atılacaklar ve sql kodlarıda var

benimde elime geçti hatta sattıgı görünmezlik potu falan bilsem paylasırdım 😀 ayrıca bu programda lisans var diye biliyorum

patchi , olan serverlardan bulursunuz. evtleri bulamazsınız. sql belki . lisanslı olabilir . gerekmiyor yani bu halde. ek olarak , konuların başlarına NERONLİNEWORLD Paylaşım gibi gereksiz ekler getirmenize gerek yok diye düşünüyorum . burda olan her paylaşım , her üyeye her insana açıktır. burdaki paylaşımların çoğuda her insanın kendi paylaşımı , bu yüzden burda olanlar burada , buyüzden Neronlineworld farklı bir forum..

iyi günler. 😉

yok lisans sistemine hiç gerek yok 😀

---------- Yorum eklendi 06:36'da ---------- Önceki yorum 06:34'da ----------

patchi , olan serverlardan bulursunuz. evtleri bulamazsınız. sql belki . lisanslı olabilir . gerekmiyor yani bu halde. ek olarak , konuların başlarına NERONLİNEWORLD Paylaşım gibi gereksiz ekler getirmenize gerek yok diye düşünüyorum . burda olan her paylaşım , her üyeye her insana açıktır. burdaki paylaşımların çoğuda her insanın kendi paylaşımı , bu yüzden burda olanlar burada , buyüzden Neronlineworld farklı bir forum..

iyi günler. 😉

Tamam Bidahakine yazmam 🙂

evtleri ve sql i yazabilirim ancak biraz zaman alır 🙁 Sadece Panel sisteminde Yardımcı Lazım.

şuanda bulunan sürümü 'winlicense' ile sıkıştırılmıştır kıralabiliyor fakat uğraşılmaz 🙂

yok lisans sistemine hiç gerek yok 😀

---------- Yorum eklendi 06:36'da ---------- Önceki yorum 06:34'da ----------

Tamam Bidahakine yazmam 🙂

evtleri ve sql i yazabilirim ancak biraz zaman alır 🙁 Sadece Panel sisteminde Yardımcı Lazım.

sorunlu dosyaları paylaştığın için teşekkür ederim, bu reklamımı yapmak gibi bişey oldu.

şuanda bulunan sürümü 'winlicense' ile sıkıştırılmıştır kıralabiliyor fakat uğraşılmaz 🙂

evet dosya kırmak bi marifettir, senin övündüğün gibi. ama keşke koraya atmadan kendin yapabilsen bu işi.

benimde elime geçti hatta sattıgı görünmezlik potu falan bilsem paylasırdım 😀 ayrıca bu programda lisans var diye biliyorum

exe lisanssız eski sorunlu sürüme ait.

ben görünmezlik potunu upgrade notice bunları paylastım 😀 😀

www.e-pvp.com`da kendi sitemde, ben paylaştım onları. git kumda oyna :T

sorunlu dosyaları paylaştığın için teşekkür ederim, bu reklamımı yapmak gibi bişey oldu.

evet dosya kırmak bi marifettir, senin övündüğün gibi. ama keşke koraya atmadan kendin yapabilsen bu işi.

exe lisanssız eski sorunlu sürüme ait.

Başkalarını incitici bir üslup kullanarak bu forumda prim yapamazsın. Şikayetçi olduğun noktaları güzel bir dille anlatmayı denersen tepki toplamazsın.

Burası NERONLINEWORLD, kendi sitende paylaşmış olman birşeyi değiştirmez ve bizi ilgilendirmez. Anlayacağın, kumda oynaması gereken biri varsa, o da sensin 😉

Ve inan ki kullandığın koruma sistemine en fazla 5 dakikamı harcarım.

Başkalarını incitici bir üslup kullanarak bu forumda prim yapamazsın. Şikayetçi olduğun noktaları güzel bir dille anlatmayı denersen tepki toplamazsın.

Burası NERONLINEWORLD, kendi sitende paylaşmış olman birşeyi değiştirmez ve bizi ilgilendirmez. Anlayacağın, kumda oynaması gereken biri varsa, o da sensin 😉

Ve inan ki kullandığın koruma sistemine en fazla 5 dakikamı harcarım.

ekle msnimi atayım son halini, kır.

lisans koymasını bilmeyen insan şifrelemeyi nerden öğrenmiş ? php'de auth kontrol etmeyi bilmeyen insan kopanellerden aldığı kodlarla kontrol paneli yazarsa bu kadar olur .

he ok :F

---------- Yorum eklendi 06:29'da ---------- Önceki yorum 06:26'da ----------

Gerçi biz bişeyleri boşa yapıyoruz, siz zaten herşeyi yapan kesimsiniz. Çok büyüksünüz, yaptığınız her iş bizden üstün ve kralsınız. Sizle yarışmak için aynı şeylerle uğraşmak lazım, ben zaten inanıyorum ogün herşeyi yapabilen bi insan olduğuna o yüzden. "Büyüksün ogün baba" :F

Bu kadar salak oldugunu belirtme be çocuk paylastıgım konuya bak ne yazıor beratAchpnr den alıntıdır yazmısım beyinsiz sey kumda oyna diorsun ama ben o kumu sana yedirmesini bilirim de neyse

Geri