• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

25 Nisan Perşembe 19:00'da ! Yeni MYKO V2 ! exKnight ! İlk 10 Gün Level Sınır 60 !

emo0001

Yeni Cüce

Video Link:

Merhaba arkadaşlar !

Öncelikle aktif olan MYKO 'lardan oldukça usanmış ve sıkılmış kişileri görmekteyim, birçok defa rastladım ve yaşadım, server sahipleri item satışı yapıp serveri mahfediyorlar. Zamanında çok fazla oynadım, halada aralıklı oynamaya devam ediyorum, artık editörlüğe başladım ve şimdide kendi serverimi açmaya karar verdim, yaklaşık 1.5 haftadır uğraşıyorum,herangi bir hata bırakmadım herşeyi fixledim fakat biraz oynamalar yaptım.

Level leri biraz daha zorlaştırdım, dropları biraz daha rahatlattım, upgrade orta halli kaldı, 1453 usko maradon'u kullandım, 1453 CZ yi kullandım, Goblin armor görevlerini kapatıp CZ arkalarına her ırkında Goblin slotları ekledim, bu sayede goblin armor kasabileceksiniz. oranların en babası %8 oda ezik itemler goblin özelliğiyle. Bunun dışında cz evil wizard slotlarına HARPY ve Raven HARPY yaptım, cz ye 4 adet bus kasma slotu ekledim. Myko bilindik yerlere.. Karus kadın mage açtım, bütün elmorad luferson maradon ve Eslant BF Krowaz dark land dahil tüm görevleri üşenmedim çalıştırdım. Usko pelerin ekledim. Ve 25 Nisan Perşembe Açmaya karar verdim.. İtem satmayacağıma herkesin huzurunda söz veriyorum. Premium ve sc satışları yapacağım en fazla.Shell ve Chitin Görevleri aktif yeşil kutu dahil level i tamamlayan NPC den alabilecektir.

IP: exknight.com

IP2:37.247.96.152

facebook:

2. Hususlarım

Userlerin memnuniyeti için ve yoğunluğun artması için ilk 10 gün boyunca 60 Level ertesi 5 gün 62 Level ertesi 5 gün 65 ve bir sonraki 5 gün ardından 70 level ve yukarısını talebe göre açmayı düşüneceğiz.

Clan Grade olayı:

g4:30K

g3:100k

g2:150k

g1:700k Şeklinde ayarladım.

Upgrade lerimizi

+3'e kadar %100

+4 %80

+5 %40

+6 %15

+7 %5

+8 %2

+9 %0

Takıları şöyle ayarladım

+0 > +1 %10

+1 > +2 %8

Başlıca Droplar

Troll Troll Warrior GLAVE

HARPY RAVEN HARPY MD

Giant Stone Golem Chitin %3 oranla chitin ib vs

Apostle Salamander

Goblin Ailesi Goblin Armor

Dark Mare High Class item

Dark Knight Orta halli itemler atmaktadır.

Shell ve chitin görevlerimiz aktif. Level i geldiğinde NPC den alınacaktır.

Cevap: 25 Nisan Perşembe 19:00'da ! Yeni MYKO V2 ! exKnight ! İlk 10 Gün Level Sınır 60 !

sadsdsasadsadasdsadsa

Geri