• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

5 Başla 250 Level Bitiş Bol Dönüşümlü Orta-Wslik

muttalip57

Kayıtlı Üye

Metin2 pvp serverler gündeminde böyle server görmediniz arkadaşlar.Artık sizlerde emeklerinizin hiçe sayıldığı sezonluk zınvırtılarıyla dolu serverlerden sıkılmadınız mı.Serverimizin kapanma veya sezonluk gibi bir durumu yoktur.Sizlere hizmet vermekten son derece mutluyuz.Sizlerin emeklerini güvenle muhafaza ediyor ve kesinlikle kapanmayacak bir serverin garantisini veriyor hepinizi servermize davet ediyoruz.

Daha Önce Hiç Görmediğiniz Bir Çok Zırh Kostüm Olarak Eklendi.

15Adet ZIRH DÖNÜŞÜMÜ

14Adet SİLAH DÖNÜŞÜMÜ

Renkli 75 Level Silahlar Aktif (Zehir,Kin Vb.)

5Başla 250Bitiş

G Npc

Renkli Titan - Renkli kraliyet - Betalar Aktif

4Envanter

Lonca Liderlerinin Aktif Sistemi

Lonca Tanıtım Sistemi

İtem Kilitleme

İtemlere 4Taş Basabilme Özelliği

Taşlar +8e Kadar Dönüşür(+8Taşlar Renk Deiştirir)

Yan Panel Göstergesi

Gece - Gündüz Fonksiyon

Her Şehirde Sabit 4 Adet TÜRKİYE Bayrağı

F5 Efsun Botu

Arena Map Aktif İçerisinde 12Adet Mavi Ölüm

Catacomb Aktif

Kasılmanız İçin +95 +110 +120 +130 +150 +180 +210 Map Aktif

Mavi Ölümden 1Adet Kıyafet Ve 1 Adet Ametist Anahtar Düşmektedir Metin2 pvp

Biyolog Aktif

Droplar %1000

Daha Fazlasını Oyunumuza Gelip Görebilirsiniz.

kXZynJ.jpg

Pvp serverler tarihi boyunca bir çok server oynamışsınızdır.Serverimiz diğer serverlerden farklı olarak işlemektedir.Gerek makina gerek altyapı gerek files yönünden piyasada bulunan game + src üzerine kurulu değildir.Kendine has filesiyle ve altyapısıyla sizlere destek vermekten son derece mutluyuz.Kapanma sorunu olmayan ve paraya dayalı olmayan serverimize sizleri davet ediyor ve bekliyoruz.Şimdiden hoş geldiniz.

Metin2 wslik pvp serverler adı altında bulunan serverimizi son derece keyif alarak oynayacaksınız buna emin olabilirsiniz.Sizler gerek lonca wsleri gerek 1-1 wslerde son derece keyif alacaksınız.Serverimizde wsler uzun sürmektedir.Serverimizin oyun yapısı hem iteme hem oynayış tarzına bağlıdır.Kuşak sistemimiz aktiftir.Sizler hangi silahın kuşakta daha etkili olduğunu bulabilirseniz tabiki damage olarakta ön sıralara çıkarbilirsiniz.Sizleri serverimize bekliyor, şimdiden hoş geldiniz diyor , iyi oyunlar diliyorum.

Geri