• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

▌59/1 ▌ Yepyeni Andream Server ▌ Andreampk ▌ Para Kazanma Eventi ▌ Tüm Eventler ▌

ben10926

Yeni Cüce
------------------------------WWW.ANDREAMPK.ORG-----------------------------

[Server]

Count=1

IP0=94.102.10.142

[Version]

Files=1299

Para kazanmanın keyfini yakala !!

Tanıtım filmi alttadır, mutlaka 1 kez izlemelisin

IP : ANDREAMPK.ORG

IP : 94.102.10.214

Facebook Sayfamız :

Kopanel :

KAPANAN SERVERLERDEN BIKMADINIZ MI?

-------------------------------------------------------------------------------

-5 yıllık tecrübemizle, sağlam profesyonel yonetim kadromuzla size serverimizi sunuyoruz,

-Kalite tesadüf değildir, oyuna girin zevki yaşayın para kazanın,

-59/1

-Tüm joblar eşit olarak ayarlandı

-Oto g1, oto grade, oto sembol, oto save.

-Irk değişimi ücretsiz

-+8 chitin +3 takılarla ( İron nec haric ) Full itemli başlangıç

- Windows 7 - 8, 32- 64 bit bütün işletim sistemlerinden oyuna girilebilir

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Şunu belirtmek isterim ki bizler boş vaatler için çaba dökmedik bu server açılışı için.

Buraya cebimizi doldurup çekip gitmekle değil amacımız insanlara bu oyunun zevkini yaşatmak vede KALICI OLMAK en önemlisi.

En önemli farkımız bu olucaktır ki oynadıkça Para Kazanıcaksınız ..!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

DEATHMATCH EVENT

Yepyeni bir event olan deathmatch eventte dar bir haritaya event zamanı girilir ve herkes birbirine vurabilir . İlk kill alan , ilk 50 kill e ulaşan ve event sonunda en çok sayıya ulaşan oyunculara ödüller verilir.

CHAOS STONE

Yepyeni bir event olan chaos taşı bowlda bulunan bir taşın kesilmesiyle taşın etrafına düşen 5 adet farklı bosun kesilmesidir . Bu bossların en düşüğü 1K en yükseği 8K np verir .

JURAİD MOUNTAİN EVENT

Juraid event uskodada devam eden bir eventtir . Her katta bulunan yaratıkları keserek katlar atlanır . 3 kat sonunda ortak bir alana ulaşılır ve 2 ırk birbiriyle mücadeleye girer . Bu alanda bulunan Deva Bird bosuda 4k np verir.

BORDER DEFANS WAR EVENT

2 ırktan 1 er partinin mücadele ettiği bir eventtir . Monumenti kesen ırk kazanır . Monumentle üstünlük sağlanamazsa kill sayısına bakılır .

ÖRNEK SERVER.İNİ

[Server]

Count=1

IP0=94.102.10.142

[Version]

Files=1299

Clientte bulunan server.ini yi böle ayarlayınız ve

Launcherı açarak otopatch çekmesini sağlayınız.

-------------------------------------------------------------------------------

SERVERİN TANITIM FİLMİ ;

[video=youtube;GNHJ9S_pEgM]http://www.youtube.com/watch?v=GNHJ9S_pEgM[/video]

Back