• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

ATTACK, HP, MP Dengelemek

JamoCa

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Biraz zaman oldu ek döküman yazmayalı. Son zamanlarda sivrilmeye başlayan, bilgisi vardır diye düşündüğüm bi arkadaşıma sordum bu soruyu, cevabını veremediğimden sizlerinde gözünden kaçabileceğini düşündüm.

Bunu öğrendikten sonra gereksiz gereksiz, skillerin damageleriyle oynamayacağınızı yada diğer değerlerle uğraşmamanız gerektiğini sanırım öğrenirsiniz.

Işlem gayet basit ve Net.

Oyun sizin Attack power ve buna dayanan damage ini çok farklı değerlerden alıyor. Bunlardan biri de database inizde olmazsa çalışmayacak türden bir tablo dan almaktadır.

Öncelikle sizlere Karakter class kodlarını vermeliyim ki, konuyu daha rahat açıklayayım.

101 - Skillsiz Warrior

102 - Skillsiz Rogue

103 - Skillsiz Mage

104 - Skillsiz Priest

105 - Mastersız Warrior

106 - Master Warrior

107 - Mastersız Rogue

108 - Master Rogue

109 - Mastersiz Mage

110 - Master Mage

111 - Mastersız Priest

112 - Master Priest

200 li seriler içinde son rakamları aynı olduğundan anlarsınız. 1 ile başlayanlar KARUS u 2 ile başlayanlar Human ı temsil etmektedir.

Bu konu üzerinde pekde durulacak bir konu değil.

Şimdi değerlerimizi verelim.

ShortSword = Dagger

Sword = Sword ( 1h , 2h)

Axe

Club

Spear

Pole

Staff

Bow

Hp = Hp niz

Mp = Mp niz

Sp = Yenileme Süresi

Ac = Defansınız

Hitrate = Iskalamama oranı

EvasionRate = Iskalama Oranı

Bunların karşılarındaki yazan değer arttıkça, o kadar fazla attack yada Hp, Defans alacakdır karakterler.

Neler yapabilirsiniz.

ÖRNEKLER

1- Karakterlerin Ok ile fazla damage atıyor. Tüm ok skillerini düzenlemek yerine. Karakteriniz BOW u eline aldığında attack powerını artmasını sağlayabilirsiniz.

2- Sadece Mage tabanlı server açacaksınız. Diğer karakterlerin HP ve MP değerlerini çok düşürebilirsiniz. Böylece hp leri az olacağından kimse oynamayacakdır.

3- Karakterlerin Hepsinin Hp si çok yüksek, itemler uçuk olsada. Defanslarının düşük olmasını istiyorsunuz. Böylece yüksek damageler görebilirsiniz.

Tüm bunların hepsi nasıl mı ?

Kod:

View hidden content is available for registered users!

Gerini anlayacaksınız zaten.

(Düzenleme yapacağınız karakterin Class satırı ile düzenleme yapacağınız Sütunu çakıştıran hücrenin değerini birazcık arttırın, farkedeceksiniz )

Değişikliklerin güncellenmesi için reset gereklidir

Yeni bir paylaşımda görüşmek üzere

Ko-fox yenı katıldım yenı geldim arkadaşlar ve ilk paylaşımımı yapıyorum inşallah +++ replerinizi esirgemessiniz.(Şimdiden Çok Teşekkürler)

Geri