Her birimiz artık evimizde bir hayvan besliyoruz. Kimi insan kuşlardan hoşlanıyor kimi insan köpeklerden kimi insan da kedilerden. Her birimiz hoşlandığımız hayvanla aynı evi paylaşıyoruz. Fakat hayvanlarında insanlar gibi sağlık sorunları olabiliyor. Bu yüzden veteriner gibi hayvan tıbbıyla uğraşan insanlar mevcuttur. Evcil hayvanlarınız için
Beylikdüzü İstanbul’un Avrupa yakasında ki en uç kısmıdır. Esenyurt da beylikdüzü içinde ki yerleşkelerden birisidir. Çok deneyimli hekim kadrolarıyla
Fakat bir gerçek var ki hayvan ömrü insan ömründen kısa bunda yapabileceğimiz bir şey yok fakat hayvanlarımıza daha iyi bakarsak aşılarını doğru zamanda yaptırırsak ömürlerini uzatabiliyoruz. Beylikdüzünün bir başka yerleşkesi de Beykenttir. Bu bölgede de her türlü evcil hayvan aşılaması yapılacak hayvanlarınızın sorunları gereklilikleri hakkında detaylı yardım alabileceğiniz
Site adresi :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
kliniklerinde her türlü evcil hayvan tedavisi, aşılama doğum diş ünitesi petshop dahiliye cerrahi bunun yanında dış görünüşleri için kuaför gibi hizmetleri bulabilirsiniz. Beylikdüzü İstanbul’un Avrupa yakasında ki en uç kısmıdır. Esenyurt da beylikdüzü içinde ki yerleşkelerden birisidir. Çok deneyimli hekim kadrolarıyla
Giriş yap veya üye ol.
kliniği bulmakta mümkündür. Evcil hayvanlarımız bizim ailemiz gibi oluyor bir süre sonra ve onların hasta olmalarını istemiyoruz yaşayabildikleri kadar uzun yaşamaları için ellerimizden geleni yapıyoruz. Fakat bir gerçek var ki hayvan ömrü insan ömründen kısa bunda yapabileceğimiz bir şey yok fakat hayvanlarımıza daha iyi bakarsak aşılarını doğru zamanda yaptırırsak ömürlerini uzatabiliyoruz. Beylikdüzünün bir başka yerleşkesi de Beykenttir. Bu bölgede de her türlü evcil hayvan aşılaması yapılacak hayvanlarınızın sorunları gereklilikleri hakkında detaylı yardım alabileceğiniz
Giriş yap veya üye ol.
klinikleri mevcuttur. Siz de evcil hayvanlarınızın ömrünü uzatmak istiyorsanız ya da rahatsızlanan bir hayvanınızın rahatsızlığını gidermek istiyorsanız hayvanlarınıza daha iyi nasıl bakabileceğiniz konusunda yardım almak istiyorsanız eğer veteriner kliniklerini kullanın ve yardım alın.Site adresi :
Giriş yap veya üye ol.