Merhabalar Arkadaşlar 2007 yılından beri bu işlerle uğraşıyorum 1 yıldır ara veriyordum fakat geri dönmek istedim.Eski zamanda yapmış olduğum bir programla yarışmaya katılmak istedim maksat eğlence zaman geçirme... :nod:
Program Diğer Editörlere göre 2x daha hızlı çalışır ve uygular
Neyse.. Programa Geçeyim;
Öncelikle Program Yukarıda da gördüğünüz gibi 3 bölümden oluşuyor(User Editör,Npc Editör,Monster Editör)
Programı Hem Server Sahiplerine hemde bu işe merak sarmış arkadaşlarım için KAYNAK KODLARIYLA birlikte vereceğim
User Editör Bölümünden Bir Resim;
NPC Editör Bölümünden Bir Resim;
Monster Editör Bölümünden Bir Resim;
Neyse Konuyu Fazla Uzatmıyalım
-------------------------------------------------------------------------------------
Kaynak KODLU ŞEKİLDE LİNKİMİZ;
----------------------------------------------------------------------------------------
VİRÜS TOTAL SONUÇLARI:
---------------------------------------------------------------------------------------
BİR TEŞEKKÜRÜ FAZLA GÖRMEYİN İYİ FORUMLAR 😉
Program Diğer Editörlere göre 2x daha hızlı çalışır ve uygular
Neyse.. Programa Geçeyim;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Öncelikle Program Yukarıda da gördüğünüz gibi 3 bölümden oluşuyor(User Editör,Npc Editör,Monster Editör)
Programı Hem Server Sahiplerine hemde bu işe merak sarmış arkadaşlarım için KAYNAK KODLARIYLA birlikte vereceğim
User Editör Bölümünden Bir Resim;
Giriş yap veya üye ol.
NPC Editör Bölümünden Bir Resim;
Giriş yap veya üye ol.
Monster Editör Bölümünden Bir Resim;
Giriş yap veya üye ol.
Neyse Konuyu Fazla Uzatmıyalım
-------------------------------------------------------------------------------------
Kaynak KODLU ŞEKİLDE LİNKİMİZ;
View hidden content is available for registered users!
View hidden content is available for registered users!
----------------------------------------------------------------------------------------
VİRÜS TOTAL SONUÇLARI:
---------------------------------------------------------------------------------------
Giriş yap veya üye ol.
BİR TEŞEKKÜRÜ FAZLA GÖRMEYİN İYİ FORUMLAR 😉