• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Çin Güvenilir Alışveriş Siteleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cirox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cirox

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Günümüzde sıklıkla kullandığımız Çin alışveriş siteleri hakkında neler biliyoruz ? Ne kadar bilgiye sahibiz ? Ne kadar güvenebiliriz ? Şimdi bu sorular hakkında sizleri biraz da olsa aydınlatmak isteriz.

Aliexpress:

Ülkemizde bulunan ve güvenle alışveriş yaptığımız n11.com ve gittigidiyor.com tarzında üreticilerin kendi profillerini oluşturup satış yapabileceği en büyük alışveriş sitesi olan Alibaba'nın perakende kuruluşu olan Aliexpress ile başlayalım.

Aliexpress dünya üzerinde en fazla alışveriş yapılan sitelerin başını çekmektedir. 11.11.2024 tarihinde sadece 1 günde 14 milyar $’lık ciro yaparak bir rekor kırdı. Aliexpress güvenli olduğu kadar uygunda. Normal Türkiye piyasasına göre %70 hatta çoğu ürünlerde %90 daha uygun olması cezbetmiyor değil.

Aliexpress'in dünyanın her yerine çoğu üründe ücretsiz kargo olması alışveriş yapma hissiyatını arttırıyor. Türkiye'ye ürünler 15 ile 30 gün arasında gelmektedir. Bugüne kadar getirdiğim ürünlerin %100'nü beğendiğimi söyleyebilirim.

Aliexpress'te satıcıların profillerinde yaptığı satışlardan aldığı olumlu yorumlar ve yıldızları kontrol ederek satıcının ne kadar güvenli ne kadar olumlu ne kadar olumsuz yorum aldığını kontrol edebilmektesiniz. Bundan dolayı aldığınız ürünler ve hayalleriniz asla suya düşmüyor..

Aliexpress.com ile iyi alışverişler dileriz.

Banggood :

Gelelim başka bir Çin menşeili siteye, banggood oldukça güvenlidir. Eğer ki Aliexpress'ten alışveriş yaptıysanız hiç ama hiç yabancılık çekmeyeceksiniz ta ki; ben hala ya Aliexpress'ten tasarımını baka baka yaptığını düşünüyorum yada Aliexpress web desingerlerinin banggood'a transfer olduğunu düşünüyorum. Çünkü tasarımı neredeyse aynı 🙂

Ayrıca şunu belirtmeliyim ki, site tamamen ingilizce ve dünyanın bir çok diline çevirmişler fakat türkçeye çevirmemişler. Sadece giriş sağladıktan sonra para birimi try yazıyor o da lokasyona göre algılanıyor diye zannediyorum.

Site n11 gittigidiyor mantığında çalışıyor ve get ( güvenli e-ticaret) sistemi uygulanmaktadır. Ürünü satın alıyorsunuz ürün fiyatı sitede kalıyor ürün elinize ulaşıyor. Eğer üründe problem yoksa siparişinizi onaylıyorsunuz ve site fiyatı satıcıya iade ediyor. Ürün Çin menşeili olduğu için bu biraz sıkıntı. Sebebi ise; eğer ürün iyi değil yada istediğiniz gibi çıkmadı vs sorunlarla karşılaştıysanız get'e güvenip ürünü geri göndermek istiyorsunuz ve siparişi onaylamıyorsunuz. Paranız size geri yatırılmadan önce site sizden kargo faturası istiyor tabi siz kargo'ya gidip ben bunu Çin’e göndermek istiyorum dediğinizde size üründen daha pahalı bir fatura çıkabiliyor. Yani pireyi öldüreyim derken yorgan yakabilirsiniz dikkatli olun.

İthalgetir.com

'nun en büyük özelliği hiçbir şekilde yan sanayi ürün bulamazsınız. Satın alacağınız ürünlerin hepsi orjinaldir. Siteyi biraz araştırıp incelediğimde; alışveriş yapan müşterilerin çoğunun ürün kalitesi konusunda memnun olduklarını rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz. Yerli yabancı ortak girişimi olarak Çin’de hizmet veren site Dünya’nın her yerine ücretsiz kargo seçeneğiyle sınırsız hizmet sağlamaktadır. Sizlere sunduğu kaliteli ürün, uygun fiyat ve müşteri destek hizmeti ile tekrar tekrar alışveriş yapmanızı sağlayacaktır. En çok müşteri hizmetlerini sevdiğim site olarak belirtmem gerekir, hepsi oldukça ilgili. Her yönüyle kalite olan bir e-ticaret sitesinden daha fazla ne beklenebilir ki 🙂

Birsonraki Çin’den güvenilir alışveriş siteleri yazımda görüşebilmek dileklerimle.

Geri