• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

En ucuz windows 10

mustafa26

Kayıtlı Üye
Orjinal Windows 10

Yeni nesil bilgisayarların en kaliteli şekilde çalışabilmesi için tasarlanan windows 10 kullanıcıların kullanımına sunulmuştur. Görselliğinden ziyade çalışması ve işlem çubuğu bilgisayar performansını daha iyi bir duruma getirmektedir.

Windows 10 Kullanmanın Avantajları

Windows 10 genellikle şirketlerin ve normal kullanıcıların memnuniyet duyduğu bir işletim sistemidir. Çünkü kullanılması ve avantajlı olması için birçok avantajı bulunmaktadır. Bunlardan bahsedecek olursak windows 10 kullanan kişilerin mağaza uygulamasına sahip olduğunu belirtmek gerekir. Bu sayede kişi kendi bilgisayarını bir tablet olarak kullanabilir mağazadan indirdiği programlar ile hem oyun oynayabilir hem de işine yarayacak programlardan faydalanarak dilediği her şeyi yapabilir. Bu avantajların farkında olan kişiler genellikle ilk başvurduğu nokta araştırmaları yapmaktır.

Neden Windows 10 Tercih Edilmeli?

Bu işletim sisteminin tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden biri diğer işletim sistemlerinden daha iyi çalışmasının yanı sıra performans konusunda bilgisayarınızı herhangi bir eksikliğe sokmamaktadır. Bilgisayar parçalarınızın, içinde sahip olduğunuz yazılımların daha hızlı reaksiyon gösterebilmesi için windows 10 olanak sağlıyor. Windows 10 kullanırken sahte yazılımların bilgisayarınıza zarar vermesi engellenir çünkü bu işletim sistemi sahte yazılımların çalışmasına izin vermiyor ve kullanıcıyı mağdur edecek programlardan koruyor. Kullanımı kolay ve aynı zamanda tablet + bilgisayar seçeneği sunulan bilgisayarlarında daha sağlıklı çalışabilmesi adına windows tabletli bilgisayarınız varsa sizi tablet kullanımı ile tanıştırıyor. Aynı zamanda bu işletim sistemine sahipseniz pil tasarrufu yaparak aleti daha uzun sürelerle şarja takmadan kullanabilirsiniz.

Geri