• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Iso uzantılı dosyalar ve Daemontools Resimli Kurulumu (Başlangıç seviyesi için adım adım anlatım)

MorphiN

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Bildiginiz üzere Knight OnLine kurulum ve geliştirme programları olan, Sql ve Visual studio gibi birçok program ve birçok paylaşım, orjinalinden paketlenmiş media (iso) olarak sunulmaktadır. Bu dosyaları açmak için özel olarak hazırlanmış pratik ve kullanışlı bir program olan, daemontolls un adım adım nasıl kuruldugunu ögrenecegiz.

Daemontolls programı bilgisayarımızda sanki ikinci bir fiziksel optik sürücü (cd/dvd) varmış gibi sanal bir sürücü oluşturur.

Iso dosyaları yüklendigindede (mount) bu sanal sürücüye bir disk takılmış gibi çalışırlar.

Ayrıca erişim hızı cd/dvd’lere göre daha hızlıdır. Çünkü; bir cd/dvd taktığınızda çizikler yada vs. bozukluklar olabilir. Eger siz bu dosyaları Daemontools’tan açarsanız. Bilgisayar bu dosyayı harddiskinizden okuduğu için daha hızlı olur.

Aynı zamanda laptop kullanıcıları eger oyun, film vs. yüklemek isterse fiziksel cd/dvd taktıgında bu extra pil gücü kaybına neden olur ve pil kullanım süresi azalır. Eger Daemon Tools kullanarak bu işlemi gerçekleştirirseniz extra bir güç kaybına neden olmaz.

Resimlerimiz FullHD formatındadır. Ayrıca resimleri barındıran sitenin patlama olasılıgına karşı, konumuzun sonunda, anlatımda kullanılan resimleri içeren bir indirme linkini bulabilirsiniz.

Rar şifresi : ko-fox.com dur.

Bizlerde sizin gibi birçok konuyu bu forum aracılıgıyla karşılıksız elde ediyoruz, bunun karşılıgı olarakta bu paylaşımı sizlere sunuyoruz. Şimdiye kadar üzerimizde emegi geçen tüm kullanıcı arkadaşlarımıza ayrıca teşekkürlerimi iletirim.

Sizlerde konuyu begenirseniz teşekkür edebilir, begenmezseniz asasdasadsa gibi şeyler yazabilirsiniz. Saygılarımla.

View hidden content is available for registered users!

Cevap: Iso uzantılı dosyalar ve Daemontools Resimli Kurulumu (Başlangıç seviyesi için adım adım anla

:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Cevap: Iso uzantılı dosyalar ve Daemontools Resimli Kurulumu (Başlangıç seviyesi için adım adım anla

saol kardeşim

Sizlerde saolun arkadaşlar

tesekkurler

++++++++++++++++++++++

eline sağlık

eline sağlık kardeşim

tyyyy

tesekkurler

Back