Kadıköy Güzel Sanatlar
Kadıköy Güzel Sanatlar; modern eğitim anlayışı ile genç veya yetişkin bireylere neredeyse her dalda kurslar vermektedir. Bu kurslardan; gitar kursu, piyano kursu ve keman kursu vb. kurslar insanların en çok ilgisini çeken kurslardır. Peki, Kadıköy Güzel Sanatlar merkezinin bu kursları nasıl insanlara sunar?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
: 4-6 yaş arası çocukları için piyano kursları özel eğitim teknikleriyle ve haftada sadece 1 gün 1 saat olarak uygulanır. 3 kişilik gruplar halinde verilir. Bu gruplardaki her çocuğa 1 piyano düşmektedir. Bu sayede çocuklar daha iyi odaklanıp öğrenebilirler. Yetişkinlere yönelik uygulamaları ise (7 yaş ve üzeri) 5 kişilik gruplar halinde haftada 1 gün 2 saat olarak uygulanır. Sınıflarda yine her bireyin kendine özel piyanosu vardır. Daha önce eğitim almamış kişiler için seviye tespiti yapılır ve buna göre gruplar ayarlanır.
Giriş yap veya üye ol.
: Klasik gitar kursu, akustik gitar kursu, elektro gitar kursu ve bas gitar kursu olmak üzere 4 ayrı kurs dalı vardır. 5 kişilik gruplarla ders yapılır. Tüm kurslarda dersler 1 gün 2 saat içerisinde yapılır. Bu zaman içerisinde her öğrenciyle özel olarak ilgilenilir. Gruplar öğrencilerin yaşlarına ve seviyelerine göre belirlenir.
Giriş yap veya üye ol.
: Keman kursları grup olarak yine 5 kişi, 1gün 2 saat olarak işlenir. Özel ders isteyenler haftada 1 saat ders yaparlar. Yine gruplar seviye ve yaşa göre belirlenir ve her kişiyle ayrı ayrı ilgilenilir. Kadıköy Güzel Sanatlar merkezi hakkında daha çok bilgi almak için kadikoyguzelsanatlar.com adresine ulaşabilirsiniz.