Kadıköy Güzel Sanatlar
Kadıköy Güzel Sanatlar; modern eğitim anlayışı ile genç veya yetişkin bireylere neredeyse her dalda kurslar vermektedir. Bu kurslardan; gitar kursu, piyano kursu ve keman kursu vb. kurslar insanların en çok ilgisini çeken kurslardır. Peki, Kadıköy Güzel Sanatlar merkezinin bu kursları nasıl insanlara sunar?
Piyano kursu: 4-6 yaş arası çocukları için piyano kursları özel eğitim teknikleriyle ve haftada sadece 1 gün 1 saat olarak uygulanır. 3 kişilik gruplar halinde verilir. Bu gruplardaki her çocuğa 1 piyano düşmektedir. Bu sayede çocuklar daha iyi odaklanıp öğrenebilirler. Yetişkinlere yönelik uygulamaları ise (7 yaş ve üzeri) 5 kişilik gruplar halinde haftada 1 gün 2 saat olarak uygulanır. Sınıflarda yine her bireyin kendine özel piyanosu vardır. Daha önce eğitim almamış kişiler için seviye tespiti yapılır ve buna göre gruplar ayarlanır.
Gitar kursu: Klasik gitar kursu, akustik gitar kursu, elektro gitar kursu ve bas gitar kursu olmak üzere 4 ayrı kurs dalı vardır. 5 kişilik gruplarla ders yapılır. Tüm kurslarda dersler 1 gün 2 saat içerisinde yapılır. Bu zaman içerisinde her öğrenciyle özel olarak ilgilenilir. Gruplar öğrencilerin yaşlarına ve seviyelerine göre belirlenir.
Keman kursu: Keman kursları grup olarak yine 5 kişi, 1gün 2 saat olarak işlenir. Özel ders isteyenler haftada 1 saat ders yaparlar. Yine gruplar seviye ve yaşa göre belirlenir ve her kişiyle ayrı ayrı ilgilenilir. Kadıköy Güzel Sanatlar merkezi hakkında daha çok bilgi almak için kadikoyguzelsanatlar.com adresine ulaşabilirsiniz.