İNDİRME LİNK: [Gizli içerik]
Rar pw: kocuce.com
Açılabilir socket sistemi region sistemi array sistemi değiştirilip baştan asaga düzenlenirse neden olmasın tabi o işi yapan arkadaşlara müracaat etmek gerekiyo 😉Biraz ilginç bir source dosyası, hem eski versionlara uyumlu, hemde yeni versiyonlarda çalışıyor. Tek merak ettiğim bu dosyalar ile sorunsuz sunucu açılabilir mi.
Açılabilir socket sistemi region sistemi array sistemi değiştirilip baştan asaga düzenlenirse neden olmasın tabi o işi yapan arkadaşlara müracaat etmek gerekiyo 😉
aslında hepsi sorunlu sadece biraz düzenlenmeye ihtiyaçları varYani buna benzer bir database'i bayadır deniyorum. Neredeyse herşey sorunsuz. Lau sistemi ve database de item, drop larda düzenleme yapılması lazım sadece. Ancak oturup server açmak istesen yaparsın kolay bunları.
oyuna girişte siyah ekran problemi yaşıyorum sorun ne ile alakalı olabilir acaba ? acs yi exe ye gömdüm versionlarda da problem yokaslında hepsi sorunlu sadece biraz düzenlenmeye ihtiyaçları var
Data klasörün de bulunan ui.tbl düzenleyip tekrar dene acs içersinde bulunan .acs ile ui bulanan .acs bir olması gerekmektediroyuna girişte siyah ekran problemi yaşıyorum sorun ne ile alakalı olabilir acaba ? acs yi exe ye gömdüm versionlarda da problem yok
teşekkürler
İNDİRME LİNK: [Gizli içerik]
mntap
DOWNLOAD LINK: [Hidden content]