• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Nero 1860 , Town atınca hava kalma fix.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rookie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rookie

Kayıtlı Üye
piyasadaki paylaşılan saçma ve yalan asmler bi yana ,

1534 sourcelerindeki

CUser::Home fonksiyonuna geliyoruz.

TGE3.jpg

GetRoutingUser e kadar komple taşıyıp,

18xx ebenezer CUser::Home yapıştırıyoruz.

resimli anlatımı ekledim..

iyi forumlar.

piyasadaki paylaşılan saçma ve yalan asmler bi yana ,

1534 sourcelerindeki

CUser::Home fonksiyonuna geliyoruz.

RESMİ SİLDİM

GetRoutingUser e kadar komple taşıyıp,

18xx ebenezer CUser::Home yapıştırıyoruz.

resimli anlatımı ekledim..

iyi forumlar.

saol teşekkürler hocam da neronun paylaştığı 1860 sourcelerindeki User.cpp de CUser::Home fonksiyonu yok ki ve tüm cpp lerde aratmama rağmen hiç birinde yok malesef, sizdeki farklı bir version sanırım.

Forumumuzdan paylaşılan 18xx sourcelerini tekrar indirirmisin ?

sen bulamıyorsun. yukarıdaki menüde seçeneklerde soldakine user sağdakine home getirirsen otomatik CUser::Home Fonksiyonuna ulaşırsın.

iyi forumlar..

Forumumuzdan paylaşılan 18xx sourcelerini tekrar indirirmisin ?

sen bulamıyorsun. yukarıdaki menüde seçeneklerde soldakine user sağdakine home getirirsen otomatik CUser::Home Fonksiyonuna ulaşırsın.

iyi forumlar..

peki bakayım yanlışlıkla üzerine yazarken hayırmı dedim acaba kontrol ediyorum hemen.

şimdi baktım source lerde Hem GameServer klasörü var hemde Ebenezer ikiside source hangisi kullanılacak ki ? :S

🙂 ebenezeri kullanacaksın . bence sil ve format at qqq

tamam ebeezer olan klasör de CUser::Home var 15xx in ki ile değiştirdim fonksiyonu sorunsuz build ettim saol da diğer GameServer klasörü ne iş onu anlamadım sizin 18xx Server Files dosyalarında mevcut 2 klasörde sanırım yanlışlıkla atmışsınız.

ayrıca 18xx AIServer source yok.

Geri