• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

[NERONLINEWORLD E-Book] - Eğitimsel E-Book Arşivi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 111Mutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1

111Mutay

Guest
Merhaba arkadaşlar. Forumumuzda programlamaya ve diğer çeşitli dallara heveslenen bir çok insan var ve bu topluluğun yakındığı ortak konu sağlıklı kaynak bulamamaları. Paylaşan, üreten üye nüfusumuzu arttırmak adına bu konu altında talebe göre e-book ve çeşitli ders materyali paylaşımı yapılacaktır. İlk paylaşımlar programlama üzerine olacaktır, konu altında istediğiniz materyali talep edebilirsiniz.

Aynı şekilde, C#,ASM,SQL,Delphi dillerinde takıldığınız, eksik olduğunuz noktaları özel mesaj veya messenger yolu ile bana iletirseniz elimden geldikçe yardımcı olurum.

E-Booklar çoğunlukla PDF formatındadır.

Masaüstü Programlama E-Book Listesi

C

*

*

*

*

*

*

*

*

*

C#

*

*

*

*

*

*

*

*

ASM

*

*

C++

*

*

*

*

*

*

*

*

Java

*

*

*

*

*

T-SQL(SQL Script)

*

Delphi

*

*

*

*

*

Web Programlama E-Book Listesi

ASP

*

*

*

*

*

*

*

PHP

*

CGI/PERL

*

Dipnot : Şifre isteyen PDF'lerin şifresi cdernek'tir.

Dipnot 2 : Tüm e-booklar mediafire hesabında klasör halindedir, root klasörünü incelemek ve toplu indirme yapmak için tıklayabilirsiniz.

Devamı gelecek ! Son güncelleme : 04.02.2013 - 23:13 PM

Kod:
Güncelleme Geçmişi

[04.02.2013]

* 18 yeni e-book eklendi.(Programlama bölümüne)

* Çeşitli dillerde yeni e-book'lar eklendi

Paylaşımlar güzel benim birkaç sorum olacak. Programlamayı öğrenmek istiyorum

1 - Programlama konusunda ders almadım veya dersini görmedim kendi başıma bu kaynaklar yardımıyla öğrenebilir miyim ? Bu mümkün mü aceba ?

2 - Eğer bu mümkünse en basitinden başlamak istiyorum öneriniz hangisi olur ?(mesela şunu öğrenmen iyi olur diğerlerini daha kolay çözersin gibi )

3 - Ne için öğrenmek istiyorsun diye soracak olursanız şöyle izah edeyim:

Bilgisayar başında vakit geçirmeyi seviyorum, ortaya birşey koymak birşey üretmekten zevk alıyorum ve bilgisayarın başına geçtiğimde yapacak birşey bulamıyorum. Bende programlama öğreneyim diyorum bu zamanlarda..

Bu konuda önerilerinizi bekliyorum..

Paylaşımlar güzel benim birkaç sorum olacak. Programlamayı öğrenmek istiyorum

1 - Programlama konusunda ders almadım veya dersini görmedim kendi başıma bu kaynaklar yardımıyla öğrenebilir miyim ? Bu mümkün mü aceba ?

2 - Eğer bu mümkünse en basitinden başlamak istiyorum öneriniz hangisi olur ?(mesela şunu öğrenmen iyi olur diğerlerini daha kolay çözersin gibi )

3 - Ne için öğrenmek istiyorsun diye soracak olursanız şöyle izah edeyim:

Bilgisayar başında vakit geçirmeyi seviyorum, ortaya birşey koymak birşey üretmekten zevk alıyorum ve bilgisayarın başına geçtiğimde yapacak birşey bulamıyorum. Bende programlama öğreneyim diyorum bu zamanlarda..

Bu konuda önerilerinizi bekliyorum..

İlk sorunla başlayalım, bu forumdaki yönetici takımı olarak hiç birimiz oturup da C++,C# kursuna falan gitmiş değiliz. Ne öğrendiysek kendi imkanlarımızla, kendi sınırlarımızı zorlayarak öğrendik. Kaynakların tabiiki faydası olur, takıldığın, eksik olduğun noktalarda elinin altında açıp bakabileceğin bir materyal olması her zaman iyidir.

İkinci soruna gelince, programlama dillerinde mantık sabittir. Aralarında sadece syntax(yazım) farkı vardır. Yazım bakımından ingilizce biliyorsan en kolay anlayabileceğin diller C# ve Delphi'dir.

İlk sorunla başlayalım, bu forumdaki yönetici takımı olarak hiç birimiz oturup da C++,C# kursuna falan gitmiş değiliz. Ne öğrendiysek kendi imkanlarımızla, kendi sınırlarımızı zorlayarak öğrendik. Kaynakların tabiiki faydası olur, takıldığın, eksik olduğun noktalarda elinin altında açıp bakabileceğin bir materyal olması her zaman iyidir.

İkinci soruna gelince, programlama dillerinde mantık sabittir. Aralarında sadece syntax(yazım) farkı vardır. Yazım bakımından ingilizce biliyorsan en kolay anlayabileceğin diller C# ve Delphi'dir.

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkürler.

İngilizcem fena değildir severim yabancı dili. Dediğiniz C# ve Delphi dillerini verdiğiniz kaynaklardan ve internetten arayıp bularak öğrenmeye başlarım o zaman. Fazla bilgi göz çıkarmaz 🙂

Tekrardan teşekkürler..

Yeni e-book'lar yüklediğinde yüklendiği yerleri ve isimlerini yazarsan sevinirim. Teşekkürler arşivin için.

Cevap: [NERONLINEWORLD E-Book] - Eğitimsel E-Book Arşivi

hiç biri çalışmıyor linklerin erişim yok

Geri