• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

NPT Engelleme (Sürekli Yeni çar açılmasını engelleme)

mixtapes

Kayıtlı Üye
Ben bu kodu kendi serverım için yazdım, şuanda kullanmaktayım ve oldukçada işe yarıyor npt yi tam olarak engelleyemesede oldukça etkilidir. Şimdi biliyoruzki geceleri uyanık oyuncularımız sürekli yeni çar açıp kesiyorlar

bizde onlara küçük bir sürpriz yapalım ve çar açılma süresini 10 dk yapalım. Bu kod sayesinde oyunda bir çarınız varsa ona sorunsuz giriş yapabileceksiniz. Kod ipden en son açılan çara bakar eğer 10 dk geçmiş ise girişe izin verir eğer 10 dakika geçmemiş ise giriş yapamaz.

Sadece yeni açılan çarların girişini 10 dakikalığına bloke eder.

Süreleri Değiştirmek İstiyorsanız. Mavi ile belirtilen yer kaç dakika geçmesini istediğiniz yerdir. Serverı yeni açıyorsanız bu kodu hemen uygulamayın açıldıktan 24 saat sonra uygularsanız daha iyi olacaktır, çünkü internet kafeden oynayanlar aynı ipden giriş yapacakları için çar açarken ilk açılan 2 çar girecek kalan çarlar 10 dakika sonra giriş yapacaktır oyuna.

Şimdi prosedürlerimizi açalım oradan

PROC_INSERT_CURRENTUSER prosedürümüzü açalım as'tan sonra

View hidden content is available for registered users!

Biraz açıklama yapmak istiyorum yapamayanlar olacaktır elbet.

öncelikle güvenlik sisteminizin oyuna girenlerin ip adreslerini alması gerekmektedir.

kırmızıyla belirtilen yere as tan önce prosedürde oyuncunun ipsini alan veri tipini girmeniz gerekmektedir.

Ben Acme kullanıyorum acmede sorunsuz çalışacaktır. Soacs kullanan arkadaşlar bana ulaşırsa onlarada yardımcı olabilirim.

Cevap: NPT Engelleme (Sürekli Yeni çar açılmasını engelleme)

yararlı tesekkurler

Cevap: NPT Engelleme (Sürekli Yeni çar açılmasını engelleme)

hileye karşı genede güzel bir çözüm teşekkürler

Geri