• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Paket Ayıklamak & Çözümlemek [Detaylı Anlatım] [X-LAZ]

bigahega

Administrator
Yönetici
KoCuce.Com
Merhaba, arkadaşlar bugün rastgele forumda gezerken gördüm hiç hoş olmayan terimler kullanılmış sonuçta ekmek parası onlarında anlatma gibi bi zorunlulukları yoktur fakat ben bu işten şuanlık paradan çok türk toplumunun gelişiminden yanayım size 1 paket üzerinde örnek vererek anlatmaya calışacağım umarım yardımcı olabilirim bilmeyen arkadaşlara şimdi başlayalım.

1.Örnek olarak son zamanlarda v2 giriş için uğraşılan v2 login paketi:

Aslında çok basit bir paket yollamaya dayalı bir sistem olup client & server files arası haberleşmeyi takip edip karşılaştırarak öğrenebilirsiniz herneyse daha fazla uzatmayalım.

Şimdi arkadaşlar paketin dinlenilmiş hali budur "9F01" paketi. Aslında bu paket boş bir pakettir neden eklediklerini soracak olursanız adamlar premiuma yönlendirmek için her yolu deniyor 🙂 herneyse.

View hidden content is available for registered users!

Nereye ekleneceğini vs cppdeki yerini söylemiyorum okadarınıda artık bulursunuz konu anlatımı tamamiyle bana aittir. 🙂

Cevap: Paket Ayıklamak & Çözümlemek [Detaylı Anlatım] [X-LAZ]

9F01 diye bir paket yoktur, ve bu paket premiuma yöneltme içinde sunulmamıştır, her versionda aynı olsaydı fileslar her exeyle giriş yapabilirdin o yüzden yenilik yapıyorlar boş bir bekleme paketi. Premium la alakası yok.

Bu arada millete yanlış bilgi verme orası

int8 de olabilir,

int le uint arasındaki farkta uint negatif değer alınmaması için verilir.

Teşekkürler.

9F01 diye bir paket yoktur, ve bu paket premiuma yöneltme içinde sunulmamıştır, her versionda aynı olsaydı fileslar her exeyle giriş yapabilirdin o yüzden yenilik yapıyorlar boş bir bekleme paketi. Premium la alakası yok.

Bu arada millete yanlış bilgi verme orası

int8 de olabilir,

int le uint arasındaki farkta uint negatif değer alınmaması için verilir.

Teşekkürler.

Öncelikle düzeltmeye çalıştığın için sağol, fakat şuanda olması mümkün değildir. int8 olması için değerin daha büyük olaması gerekir inte geçtiğinizde byte değeri artar en azından bu paket olamaz yalnış bilgiyi veren sensin genede teşekkürler 🙂 girişle alakasıda yoktur cryption ve xigncode varken zaten exesiyle giriş yapamassın exeden disable etmeden asm ile sen yalnış bilgi veriyorsun neyse teşekkürler genede.

teşekkürler

öyle sanıyorumki 1 2 sene sonra nereye ekleneceğini vs cppdeki yerini bulabilirim 🙂

Geri