• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

[Paylaşım] Weapon & Armor Enchant Scrolların NPC Fiyatını ayarlamak.. veya Tüm ITEMLER!

View hidden content is available for registered users!

NOT: '1100000' olan kısım fiyat kısmıdır. Atıyorum '100' yazarsanız, 100 coin olur.

NOT2: '%weapon ench%' kısmı da eşyanın adıdır. Bu ada benzer bütün isimleri arar. Tam isim için;

Kod:
where strname = 'X'

Kullanmalısınız. Eşya numarası için ise;

Kod:
where num = 'X'

###################################################

Merhabalar,

Fiyat kısmına farklı bir şey yazabilirsiniz, item kısmına da farklı bir şey yazabilirsiniz.

Tam ismi bulmak için { = 'x' } şeklinde kullanmanız gerekiyor veya { Num = 'x' } komutu da olur.

Verdiğim kodlar SQL Server Query Analyzer içindir, versiyon farketmez.

Tablo isimleri sizin Databasenizde farklı olabilir, kendinize göre değiştirin. Ancak bu yaptığınız oyun içerisinde gözükmez, sadece eşyanın fiyatını değiştirir. Alınca da yazdığınız fiyata çeker. Oyunda kullanıcılar tarafından gözükmesini istiyorsanız eğer; TBL editlemek zorundasınız. Bunu da bu postta anlatmayacağım.

! KODLA VE KONUYLA ALAKASIZ !

SellPrice olan kısımlar var eğer tabloları açıp detaylı incelerseniz. her zaman '0' olmalıdır. Oyunun otomatik satış fiyatını algılar o zaman. Ancak istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Bazı Databaselerde değiştirince işlemiyor ve buga giriyor. Buy-Sell price aynı oluyor ve rezalet bir durum oluyor. Özellikle farm serverlar için çok büyük tehlike. '0' sıfır yapmakta fayda var. Benim yukarıda sizlere verdiğim NPC'den satın alma fiyatıdır. NPC'ye eşya satma fiyatı farklı bir olaydır.

Zaten 1-2 güne herkes alır ben paylaştım diye başka forumlarda paylaşır o yüzden sorun yok boşuna emek falan, isim verin falan yazmıyorum bizim Türk milletinde böyle değerler yok malesef. İyi kullanımlar.

BaseTR - ANDROMEDA | Yönetim(Admin) @gokhanfurkanozkaya

Geri