• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

[PAYLAŞIM]KING_SYSTEM (Tamamiyle Otomatik Krallık Sistemi)

CUCE-KO.NET

Kayıtlı Üye
Yukarıdaki Kodu Uyguladığınızda, Uyguladığınız İlk Gün Her İki Irkın İlk 10 Clan Lideri Kral Adayı Olacaktır ve Seçim Sunucu Restartının Hemen Takibinde Başlyacaktır ve Gece Saat 24:00 da Siz Elinizi Deymeden Otomatik Kral Olacaktır ve Bundan Sonra Elinizi Hiç Birşeye Sürmeyin Her Ay Otomatik Olarak Her İki IRK'ın İlk 10 Clan Lideri Kral Adayı Gösterebilecek Takbiinde Krala Oy Verilebilecek ve Kral Seçilebilecektir, TAMAMİYLE OTOMATİK Olacaktır.

Ben Bunla Uğraşmam Direk Oto Krallık Başlasın Diyorsanız(Kontrol Etmedim), Şunları Uygulayın,

Eğer Çalışmazsa Yukarıdakini Deneyin %100

View hidden content is available for registered users!

Yukarıdaki Kodu Uyguladığınızda, Uyguladığınız İlk Gün Her İki Irkın İlk 10 Clan Lideri Kral Adayı Olacaktır ve Seçim Sunucu Restartının Hemen Takibinde Başlyacaktır ve Gece Saat 24:00 da Siz Elinizi Deymeden Otomatik Kral Olacaktır ve Bundan Sonra Elinizi Hiç Birşeye Sürmeyin Her Ay Otomatik Olarak Her İki IRK'ın İlk 10 Clan Lideri Kral Adayı Gösterebilecek Takbiinde Krala Oy Verilebilecek ve Kral Seçilebilecektir, TAMAMİYLE OTOMATİK Olacaktır.

Ben Bunla Uğraşmam Direk Oto Krallık Başlasın Diyorsanız(Kontrol Etmedim), Şunları Uygulayın,

Eğer Çalışmazsa Yukarıdakini Deneyin %100

View hidden content is available for registered users!

Cevap: [PAYLAŞIM]KING_SYSTEM (Tamamiyle Otomatik Krallık Sistemi)

Çok güzel bir paylaşım. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca bu prosedür v1299 için mi? Yoksa v1886 içinde kullanılabilir mi?

Geri