Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tekrar çalışmaya başladık, bu kez sonlandıracağımıza inandırıyorum, bu konuyu şimdilik pek dikkate almamanızı öneririm, iş bittiğinde buradan bilgilendireceğim ve arkadaşın güvenilir birisi olduğunuda ayrıca belirteceğim
Cevap: TheSky nickli moderatöre dikkat edin dolandırıcı!!!
Hocam merhaba,
Size gereken süre içerisinde pus kurulumu yapılacaktır demiştim sunucunuz olmadığı için kurulum yapamadığımı size söylemiştim bilgisayara geçince gereken işlem yapılır
Size gereken süre içerisinde pus kurulumu yapılacaktır demiştim sunucunuz olmadığı için kurulum yapamadığımı size söylemiştim bilgisayara geçince gereken işlem yapılır
Merhaba, seni pek tanımam sadece forumda gördüğüm kadarıyla tanıyorum, şuan bunu telafi etmeye çalışmanada anlam vermiş değilim, niyetim tartışma yaratmak falanda değil sadece bu olayı buraya kadar taşımandaki mantığı anlayamadım o yüzden alkışlıyorum.:clapping::clapping: arkadaşada geçmiş olsun diyorum.
Cevap: TheSky nickli moderatöre dikkat edin dolandırıcı!!!
Hocam içinde olduğum durumu gösterebilsem düşünceniz çok farklı olur şuan 63 tane yabancılar da dahil müşterim elbet bazi zaman hataları olabiliyor bunu bu yönde algılamasını istemem gerekli kişilere en yakın sürede gereken işlem yapılacaktır