Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiyenin en zor serveri yeni açılmıştır konumuza buyur
Konu Anlatımına Başlamadan Önce Önemli Bir Not Bırakmak İstiyorum.
ÖNEMLİ NOT = Arkadaşlar Eğer sw Girerde Namazlarınızı Aksatırsanız Ben ALLAH"ın İzniyle Sorumluluk Kabul Etmiyorum O Sizle ALLAH Arasında Eğerki Namazları Ve İlim Geliştirmeyi Aksatma Gibi En Ufak Şüpheye Kapılırsanız Mt2 Bırakın En Azından Bu Sw Oynamayın. Çünkü Bir Oyun İçin Değmez Yer Yüzünde Hiç Birşey İçin Değmez O Kadar Günahı Üzerimizde Taşımaya Gücümüz Yetmez Kaldıramayız.
Mt2-unity Hakkında Kısa Bir AÇıklama Yapmak İstiyorum Server Uzun Sürelimi Orasını Bende Sizin Gibi Bilmiyorum Şüphesiz Herşeyin En İyisini Bilen ALLAH"dır Ama Düşüncemi Sorarsanız Uzun Süreli ALLAH Nasip Ederse Eğer Uzun Süre Açık Tutma Niyetiyle Açtık Pvp"i Tabi ALLAH İzin Verirse. Pvp Emek Serverdir Zor Serverdir Bunu Özellikle Belirtmek İstedimki Pvp Girenler Tr Oynasam Daha İyidi Gibi Kelimeler Kulanmasınlar Neredeyse Tr İle Bire Bir Aynı Emeğe Saygımız Sonsuz Kimseye Yardım Edilmiyecektir Edit Satışı Olmıyacaktır Yardım Kesinlikle Olmıyacaktır Kul Hakkına Girmeye Hiç Niyetimiz Yok Elhamdurillah.
Oyunda Admin Yoktur Envantler 2-3 haftada 1 Yapılacaktır Emek Serverde Sık Sık Envant Olmaz(Yönetici SADECE ENVANT Saatlerinde Girer).
- Oyun İçin Herhangi Bir Sorunla Karşılaşılırsa Ticket Atmanız Yeterlidir Ticket Destek En Kısa Sürede Sorularına Cevap Vererek Yardımcı Olacaktır.
1-65 Level Metinlerinden 4 5 Bk , İstiridye , 2 Efsun Nesnesi ,1 Artırma Kağıdı , 5 Adet Zen Fasulyesi Çıkmaktadır.
70-80 Level Metinlerden Ruh Taşı, 4-5 Bk , İstiridye , 3 Efsun Nesnesi , 1 Artırma Kağıdı , 5 Adet Zen Fasulyesi Çıkmaktadır.
85-90 Level Metinlerinden Ruh Taşı, 4-5 Bk , İstiridye, 4 Adet Efsun Nesnesi ,1 Adet Artırma Kağıdı , 5 Adet Zen Fasulyesi Çıkmaktadır.
+ Basma Oranları Tr İle Bire Bir Aynıdır.
Efsun Oranları Tr İle Bire Bir Aynıdır
Edit Satışı Kesinlikle Olmıyacaktır.
Level Sınırı 99 "dur. (Sınır Duruma Göre İlerde Artırıla Bilir )
90 Map Yok 99 Leveller Artınca Eklenecektir
Cadı +87 Level Krakterlere İtem Atmaktadır Ve İtem Düşürme Şansıda Düşürülmüştür az item atmaktadır (Amaç : Pazar Canlansın İtemlerin Değeri Artsın )
Karşı Atak Stratejisi Sadece Cadıdan Çıkmaktadır (Amaç : İtemler Zor Dönüşsün)
Sorunsuz Biyolog Görevleri Tümü.
Sorunsuz Lonca Savaşları Haftada Bir Bellirlenen Saatlerde (İlerde Yeni Map Eklenecektir Lonca Savaşları İçin)
Sorunsuz İmparatorluk Savaşları (İlerde Yeni Map Eklene Bilir.)
Sorunsuz Ox Yarışması ( İlerde Yeni Map Eklene Bilir.)