• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Upgrade

Ceronimo

Kayıtlı Üye
Uzun zaman önce bir arkadasla database üzerinde çalışırken tüm upgrade tablosunu baştan aşagıya yazmıştım.

Aklınıza gelebilecek her türlü upgrade vardır . ( Ezik armorlar - Unique itemler - Sheller vs.vs.( Trinia- Keravidis upgrade de dahil olmak üzere 🙂. ( son item upgrade +9 /+11 rebdir.)(Bonus basmaları felan tamam). Tek yapmanız gereken ( geçme olasılıgını ayarlamanız) Takı upgrade de vardi ancak onu bulamadim suanda bulunca paylasirim sorun yok 🙂

Bir teşekkürü az görmeyin. Kac günlük çalışma ardindan çıkan sonuc bunlar..

View hidden content is available for registered users!

Cevap: Upgrade

mykolar için güzel paylaşım , yanlız bunun için tbl de paylaşman gerekmiyor mu item numların son 3 3hanelerini değiştirdiysen eğer.

mykolar için güzel paylaşım , yanlız bunun için tbl de paylaşman gerekmiyor mu item numların son 3 3hanelerini değiştirdiysen eğer.

Tblden sorun yaşınılacagini sanmıyorum. +18xx clientlerde sorunsuz calisiyordu benim denediğimde. Sorun olursa düzeltilir sorun yok :clapping:

12xx upgrade tablosnu degiştirmen lazim . Mantık 12xx de aynimi tam bilmiyorum ama dediğin gibi 12xxde tblde degişmeli haklısın o konuda. Bu +18xx ler icin kesin çalısır. 12xx de fazla bilgim olmadığından bişi diyemiyorum ama denersen ve haber edersen bana sevinirim.

Geri