• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

[v1397] - DesireGaming KRKO Skin (%70 oranında tamamlanmış)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 111Mutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1

111Mutay

Guest
Üzerinde büyük emeklerim olan bu UIF'leri paylaşma gerekçem her gün gelişmekte olan PVP alemine bir nebze olsun katkıda bulunmaktır. UIF'leri hazırlamak için iki haftadan fazla bir süre uğraştım. %60 - 70'e varan oranla tamamlanmış durumda, aslında tamamlamayı düşünüyordum fakat co_chatbox gibi uif'lerin baştan yazılması lazım ve elimde şeması olmadığı için uğraşmadım. İlerleyen zamanlarda boş vakit bulursam tamamlayabilirim.

Dediğim gibi, bu UIF'leri hazırlamak için gecemi gündüzüme kattım. Ortaya güzel bir çalışma çıktı, kıymetini bilin ama kıyısında köşesinde bir yerinde adım bulunsun lütfen, istediğim sadece "Emeğe Saygı" 🙂

Bu UIF'ler 1397 için hazırlanmıştır, büyük ihtimalle 1299'a da uyum sağlayabilir sadece ufak tefek değişikliklere ihtiyaç duyarsınız tahminimce.

Dosyalar NERONLINEWORLD'de paylaşılmıştır. Başka forumlarda paylaşacak olanlar "Neronlineworld'den alıntıdır." yazarlarsa sevinirim.

Oyundan resimler;

DOSYALARIN KIYMETİNİ BİLİN, KALIN SAĞLICAKLA.

View hidden content is available for registered users!

-Pentagram(Mustify) 26.05.2012 / 16:09

kaymalar falan var mustafa tam orjinal gibi değil 😀 bitseymiş iyi olurmuş

emeğine gözünün çapaana sağlık

teşekkürler brocan keşke emeğini paylaşmasaydın bir inad uruna seni boş vereni sende boş ver tıklama olsun bitsin adam adamlığıyla belli olur adam değilse sen onu adam edemezsin bukadar emek harcamışın yazık olmuş bence 🙁

ulan bikerede benden çıkan dosyanın 0rospu olmadığını görsem ne olcak ya 😀

Ben PENTAGRAM, diğer üyelikle konuya yorum yapamıyorum özel paylaşımlarda olduğu için.

Senden çıkan dosya derken ? Neyin kafasını yaşıyorsun sen o UIF'lerin hiçbirinde kimsenin en ufak bir emeği yok gecemi gündüzüme kattım kaç kişi şahit buna. Orjinal KRKO Clientten dxtleri tek tek ayıklayarak teker teker sıfırdan yazdım o UIF'leri.

Özet : Bi bitmediniz amk.

ulan bikerede benden çıkan dosyanın 0rospu olmadığını görsem ne olcak ya 😀

mustafayla sabaha kadar oturup desireyi hazırladığımızda , uifler için 0 dan olan bölümler , mevcut olan bölümler dahil , bu yapıda ve paylaşımda KİMSENİN EMEĞİNE VE YARDIMINA GEREK DUYULMAMIŞTIR.

Geri