• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

v2039 Server Files Db Exe Patch Dll Full+Full

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZiPP0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZiPP0

Kayıtlı Üye
Not: Öncelikle şunu belirteyim bu paylasımın tamamı bana ait değildir. Ancak alıntıda değildir

Ben üzerinde biraz çalıştım geliştirmek ve urasmak isteyenler için paylasıyorum aslında urasılcak çokda bişey kalmadı bence çoğu 18xx ve 19xx db den daha iyi durumda tamamen bug sorun yoktur diyemicem çünkü çok detaylı incelemedim belki çok ufak sorunları vardır

Neyse lafı Fazla uzatmayalım buyrun link 🙂

View hidden content is available for registered users!

Rar Pass zedac

+++ gibi saçma sapan şeyler yazana hakkımı helal etmiyorum 20x db lere sadece bazı çakallar 3-5 bin istiyor ben herkezle paylaşıyorum paranız ziyan olmasın insan gibi teşekkür edin baska forumlarda paylasmayın yeter By ZeDac.

Kutu açılmama Userlerin birbirini görmemesi gibi sorunlar tarafımca fixlenmiş denenmiştir.

Cevap: v2039 Server Files Db Exe Patch Dll Full+Full

Karekter kurulmuyor bu filesta Ebenezer sıkıntılı kardeş

Güzel hoş demişsinde resimde ekleseydin daha ikna edici olurdu ve filesların db'nin sql version uyumu belirtirmisin konu açılyor ama düzen yok tamamı ile bilgilendirme yok ilginiz ve paylaşım için teşekkürler.

Ne mutlu sana bu sorunlari sen cozduysen.

Güzel hoş demişsinde resimde ekleseydin daha ikna edici olurdu ve filesların db'nin sql version uyumu belirtirmisin konu açılyor ama düzen yok tamamı ile bilgilendirme yok ilginiz ve paylaşım için teşekkürler.

bu arkadşa aynen katılıyorum konu açıyorsan server buglarını ve fixlenen buglarını sql versiyonunu maplarını özellikleri ve 1-2 tanede resim paylaşman ve diger piyasada var olmasına ragmen paylaştıysan ne farkı oldugunu açıklaman gerekir

konu açmak için konu açılıyor :S

Arkadaşım sana zahmet şu konuya bir düzen verirsen, soruları cevaplarsan çok iyi olur, asasasas yazanlara hakkımı helal etmiyorum demişsin, eger bi arkadaş indirirde süprizlerle karşılaşırsa onunda hakkı sana geçmezmi. Teşekkürler.

öncelikle neden resim koyamadığımı söyliyim. bilgisayarın d si ağzına kadar dolu ancak şöyle bi durum var içini açıyorum bomboş tüm bilgilerim ve clientler orada ne yaptıysam düzeltemedim. şöyle yapabilirz bu konuyu oyuna giren arkadaş karakter oluşturamıyorum demişssin sen girdiğin clienti up edip paylaşırsan konuya eklerim. böylece herkez kurabilir. ayrıca şunuda belirtmekte fayda var hata alma şansınız yok bu db de karakter kurarken ?

Geliştiriciler İçin Güzel Paylaşım Emeğine Sağlık.

karakter kurulmuyor kendi db mide sizin db yide denedm ayni karakter kurulumunda sorun var.

Geri