Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
v2143 FULL SERVER DOSYALARI | SERVER FILES | DATABASE | PATCH | SOURCE
SERVER DOSYALARI X-LAZ IN ARŞİVDEN ÇIKARIP PAYLAŞTIĞI DOSYALARDIR. X-LAZ A YAPMIŞ OLDUĞU PAYLAŞIMDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM. SERVER DOSYALRINI KURUP TEST ETTİM VE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE OYUNA GİRİŞ YAPTIM. DOSYALARA BİRAZ EMEK VEREREK GÜZEL BİR SERVER OLACAĞINDAN EMİNİM. BU DOSYALARI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. GÖRDÜĞÜM KADARI İLE 21XX PAYLAŞIMLARIN GENELDE SOURCELERİ YADA FILESLARI YOK BU NEDENDEN ÖTÜRÜ BU PAYLAŞIMI YAPMA GEREĞİ DUYDUM. DATABASE SQL 2014 UYUMLUDUR.
Cevap: v2143 FULL SERVER DOSYALARI | SERVER FILES | DATABASE | PATCH | SOURCE
X-LAZ denen denyo nun goktug dan aglaya istedigi bozuk src ların BEN yaptım diye herkesin paylasmasıda ayrı bi ironi tabi 🙂
bi bok bilmiyosanızda src da CTRL + F yapıp nxwile ve Obede yazın X-LAZ denen denyo dolandırıcı serefsizin mi yoksa degilmi anlarsınız 😀 ayrıca bu src un asıl geliştiricisi ve sahibi Obede da Silva dır 🙂
DN - X-LAZ ın skype konusma kayıtları ve aglama ları hala durmaktadır 🙂