Evet arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm
kendi çapımda öyle boş duracagıma birşeyler yapıp hem siz arkadaşların işine yarayacak hem hepimizin kullanabileceği birşeyler yapmak istiyorum,Uzun zamandır merakın vardı böyle islere az bisey çözdüğüme inanıyorum en azından inanıyorum
Siz işin ehli olan arkadaşlardan bi kaç yardım istiyorum kısa bir anlatmayla ve yardımla anlayacagımdan emin olabilirsiniz bilgiyi paylaşmadıktan sonra bir işe yaramaz diye inanıyorum zaten
Simdi gelelim soruma arkadaşar
Arkadaşlar UIE Editör İle mesela el_chat_us u acıyorum
damage barı içindeki text barı falan kullanacagım sekilde büyültüyorum
Ama oyuna girdiğimde sadece boyut büyüyor seffaf falan oluyor
Örnegin böyle oluyor
bunu yaptıktan sonra içine black skin de atsam böyle kalıyor yardımcı olabilecek bi kardeşimiz varsa
whiteangels.etcworld.net
Veya ko-fox üyeliğime mesaj atarak ulaşabilirsiniz
teşekkür ederim
kendi çapımda öyle boş duracagıma birşeyler yapıp hem siz arkadaşların işine yarayacak hem hepimizin kullanabileceği birşeyler yapmak istiyorum,Uzun zamandır merakın vardı böyle islere az bisey çözdüğüme inanıyorum en azından inanıyorum
Siz işin ehli olan arkadaşlardan bi kaç yardım istiyorum kısa bir anlatmayla ve yardımla anlayacagımdan emin olabilirsiniz bilgiyi paylaşmadıktan sonra bir işe yaramaz diye inanıyorum zaten
Simdi gelelim soruma arkadaşar
Arkadaşlar UIE Editör İle mesela el_chat_us u acıyorum
damage barı içindeki text barı falan kullanacagım sekilde büyültüyorum
Ama oyuna girdiğimde sadece boyut büyüyor seffaf falan oluyor
Örnegin böyle oluyor
bunu yaptıktan sonra içine black skin de atsam böyle kalıyor yardımcı olabilecek bi kardeşimiz varsa
whiteangels.etcworld.net
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Veya ko-fox üyeliğime mesaj atarak ulaşabilirsiniz
teşekkür ederim