• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Yosun ürünleri üretim ve satış adresi

nullsix

Kayıtlı Üye
Firma ismi : Akuatik Su Ürünleri ve Kozmetik Ltd. Şti.

Site linki :

Sitenin Konusu : Yosun ürünleri üretim ve satış adresi

Sitenin Aktif Olma Tarihi : Ağustos 2007

Açıklamalar - Tanıtım : Akuatik, 10 yılı aşkın süredir, mikroalg yani yosun türlerinin üretimini gerçekleştirmektedir. Mikroalgler; adeta protein, vitamin, mineral ve enerji deposu olarak nitelendirilebilir.

Akuatik; yosun türlerini, besin takviyesi ve aynı zamanda kozmetik ürün halinde tüketicilerle buluşturmaktadır.

sorusuna yanıt almak isteyenler, bu konuda akuatik.com.tr adresini ziyaret edebilir. Sitede de vurgulandığı gibi; spirulina, mavi - yeşil alglerden oluşan bir yosun türüdür. Bu yosun türünün 2.5 milyar yıldır genetik yapısı değişmemiştir. Yalnızca 1 gram spirulina yosun tüketildiği takdirde, 1 kilo meyvede yer alan vitamin ve minerallerin katkısını vücudumuza alabiliriz.

Chlorella ise yeşil alglerden oluşan mikroskobik bir alg türüdür. adlı soruya daha detaylı yanıtı yine akuatik.com.tr isimli internet sitesi vasıtasıyla alabilirsiniz. Chlorella klorella yosunu son derece zengin vitamin, mineral ve protein içeriğine sahiptir. Ve tabiki kalorisi yok denecek kadar azdır. Diyet yapanlara, besin takviyesi olma özelliği sebebiyle sıkça tavsiye edilir.

diye merak edenler, bu konuda da hiç vakit kaybetmeden Akuatik resmi web adresine ziyarette bulunabilir. Sitede çok sayıda alg türü ile ilgili kapsamlı bilgiler ziyaretçilerle paylaşılmıştır. Bu yosun türlerinin çeşitli faydaları ve kullanım alanları sitede ayrıntılı olarak anlatılmaktadır.

Birbirinden faydalı yosun türlerinden meydana gelen; bakım kremleri, şampuanlar ve besin takviyeleri ile daha pek çok ürün, akuatik.com.tr sitesinde satışa sunulmuştur. Herkese şimdiden sağlıklı günler ve keyifli alışverişler diliyoruz.

Geri