• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Zone Silme Kodu [ Güncellendi ]

SaGoLeRa

Kayıtlı Üye
Aşağıdaki Kodu Query Analyzer'e Gelip DB'mizi Seçtikten Sonra F5'e Basmamz Yeterli Olacaktır .

Aşağıda Verdiğim Kod Pelerine Girişi Kapatmaktadır.

View hidden content is available for registered users!

Tek başına bu kod işe yaramaz. Sadece bu kodu uygularsanız AIServer hata verecektir. Ayrıyetten aşağıdaki kodu uygulamanız gerekir.

Kod:
Delete from k_npcpos where zoneid = '[B]Zone Kodu[/B]'

Tek başına bu kod işe yaramaz. Sadece bu kodu uygularsanız AIServer hata verecektir. Ayrıyetten aşağıdaki kodu uygulamanız gerekir.

Kod:
Delete from k_npcpos where zoneid = '[B]Zone Kodu[/B]'

Teşekkür Ederim de Şimdi Öğrendim Benim Bildiğim Bu Kod Zone Değil de npc ıd olacaktı. k_npc ve _knpcos uyuşmazlığından hata verir. Tek Başına k_npc silersek AI Server Hatası verecektir.

Ölüme Gidene Kadar Öğreneceğiz Tek Tek 🙂 Bildirdiğin İçin Teşekkür Ederim 🙂

Teşekkür Ederim de Şimdi Öğrendim Benim Bildiğim Bu Kod Zone Değil de npc ıd olacaktı. k_npc ve _knpcos uyuşmazlığından hata verir. Tek Başına k_npc silersek AI Server Hatası verecektir.

Ölüme Gidene Kadar Öğreneceğiz Tek Tek 🙂 Bildirdiğin İçin Teşekkür Ederim 🙂

Zone id olmak zorunda. K_npcpos'ta bildiğin üzere zone eklediğin npc veya monsterların kordinatları vs.. bulunmakta. Zone id'ye göre siliyoruz ki, silinen zone'a ait bir kordinat bulunmasın.

Geri