• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1397 KO.2 Server Files

bu dosyalar 3 sene once x sitede kernkraft adında biri tarafından paylasılmıstı hemde exe falan turkce tabi vardı bende silmştim.

sharda benzeyen dxti parlatılmıs baska bi iteme benziyo sol elindeki itemin ozelligini gostermis sonucta rebirth falan yazmıyo ama 😀

Eline sağlık Kardeşim Başarılarının Devamını Diliyorum Zaten Hep Demişimdir Sen Yaparsın .)

boş zamanımda inceliyeyim bi ama rebirth oldugunu sanmıyorum sadece dxt gibi duruyor ayrıca o resim cok eskiden beri piyasada geziyor

char secerken veren hatann sebebi büyük ihtimalle prosedür kaynaklıdır veya aujard & ebenezer bağlantısı uyumsuzdur,

databaseye & cliente bakıcam eğer rebirth yoksa ugrasmanın anlamı yok,

resimde goruldugu gibi temel programlar + db mail acık

---------- Yorum eklendi 06:11'da ---------- Önceki yorum 05:38'da ----------

indirdimde dosyaları daha önceden gördügümü hatırlıyorum,

database yedeginin ismi bile aynı

yinede inceledim sonuc tahmin edilebilir,

paylasılan dosyalar ile farkı yok 🙂

konudaki paylasım 1310 sw bunun girişi için gerekli olan kodda var query analyzerden mastera 2 kod var girilmeden giremessinizi + kendi sw filesleribde db adı kn_online db user knight ve db pass knight olmak zorunda yoksa acamassınız bunun sw fileslerine kafamıza göre koyamıyoruz.bilginize

Geri