c++ algorithm e hakimsen ve headers incelersen cokta zor degil aslinda. ben neroya mesaj attim. bir kac bilgisayar muhendisi arkadasimla ugrasicaz sinavlarimiz bitsin. baktim 1098 sourcelarina ve neronunkilere bazi yerlerde nero gereksiz uzatmis. ozel mesaj attim kendisine ama pek orali olmadi sanirim inanmadi. neyse dedigim gibi sinavlarimiz bitince biz arkadaslarla fixleriz buglari ki en kotu bastan emulator yazmak zor birsey degil. nero ve digerlerinin gordugum kadari ile basaramasinin nedeni hep olan kodlara bagli kaliyorlar yeni fonksiyonlarla fixlemeyi denememisler gibi geldi ama buda gayet basarili bi calisma (eger CS le fln majori yoksa)
c++ Cok Basit Bir Program Dili'ymis Gibi Goruyorsun ? Xgame-Ko Sourceleri Fixlemesine Ragmen 1 Yıl Surcek nerdeyse 1098'den 1299 Gecmek Bile Cok surer 18xx Fixlemeye Kalksanız Source Olmadan İmkansız ve Acmaya Kalksanız Saglam avukat tutmanız lazim K2 18xx İzin vermes 1299 bile yasal degilken yani bosuna source aramayın ve cogunuz hayla db'de buglu diyor c++ ve visual biliyorsanız server files 1860 sourceleri düzeltip guzel bir noktaya gelirsiniz 1886 zaman kaybetmeyin visual bilenlere diyorum bunu 🙂
Xgame Actımı Beta AVCI 1534 Acdı K2'den Cezayı Yedi Oturdu Suan Satısı bile kaldırdı 500 TL 1534 Kiraliyordu Ceza Yicem Diye Gene Satisi kaldırdı 1299 bile yasal degil mgame gene izin veriyor yani daha nediyim akingaming k2 ile hayla davalı suan 18xx acınca napcak bilmiyorum 😀
Zaten K2 Türkiye'de Degil Ama 1299 Bile İstese Dava Acar'lar Zamanında Tüm KO Firma'larına Dava Acdılar Ozaman'lar ßilen Bilir Tek Ayakta Kalan 4 5 Firma Vardı Ve Poyrazbilisim Bile zor zamanlar gecirdi bunu kendilerine sorarak ogrenebilirsiniz 😀 yani 1299 1351 birsey demem ama 1534 18xx acmak yürek ister + money 😀😀 AKİNGAMİNG 180 BİN Teklif Etti 0 sourcelere Satmadı Sourceleri Fixleyen Kisi Yani Adam satcana Acar 4 5 Ay'da bu parayı yapar Pus'dan vs.. 🙂
Zaten K2 Türkiye'de Degil Ama 1299 Bile İstese Dava Acar'lar Zamanında Tüm KO Firma'larına Dava Acdılar Ozaman'lar ßilen Bilir Tek Ayakta Kalan 4 5 Firma Vardı Ve Poyrazbilisim Bile zor zamanlar gecirdi bunu kendilerine sorarak ogrenebilirsiniz 😀 yani 1299 1351 birsey demem ama 1534 18xx acmak yürek ister + money 😀😀 AKİNGAMİNG 180 BİN Teklif Etti 0 sourcelere Satmadı Sourceleri Fixleyen Kisi Yani Adam satcana Acar 4 5 Ay'da bu parayı yapar Pus'dan vs.. 🙂 ama sorun acmak olsun dedigin gibi yani fixleyin'de sonra oraya gelelim 🙂
src1.servegame.com arkadaslar beta olarak actım bug dolu biliorm ama fixlemeye calısıoruz öle deneme amaclı girmek isteyenler için paylaşım dedim