• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1886 Server Files Fırından Yeni Çıktı :)

filesleri açamadım yardımcı olurmusunuz login hatası veriyor bende zilerde nasıl açıyor ben w7 kullanıyorum ondan olabilirmi,

Umarım gm yapmama problemi yoktur ben nero'nun db sını kullandım bi türlü charı gm yapamadım 😀

Valla ben charı gm yaptım ama bos atmıyor Q ya basınca koşmuyor sadece notice yazıyor 😀

Q ya basınca koşmaz G ye basınca koşar boss komutu +monster

---------- Yorum eklendi 14:42'da ---------- Önceki yorum 14:40'da ----------

Maradonda clan sembolleri gözükmüyo veya lüferde ? 🙂

Evet onu ben iptal etmiştim sorun çıkarıyordu bir sonraki paylaşacagım fileslerde bayrak sorunu olmayacaktır

Evet onu ben iptal etmiştim sorun çıkarıyordu bir sonraki paylaşacagım fileslerde bayrak sorunu olmayacaktır

Şimdi Quary Anlyzer den üst tarafı kn_online yapıp oraya update userdata set Authority = '0'

where struserid = 'Karakter İsmi' yapıp karakter ismi kısmını değiştirip f5 e bastıktan sonra onu kaydetmelimiyim yoksa kaydetmeden çıksamda olur mu ? kaydedeceksem nereye kaydedeyim ?

Şimdi Quary Anlyzer den üst tarafı kn_online yapıp oraya update userdata set Authority = '0'

where struserid = 'Karakter İsmi' yapıp karakter ismi kısmını değiştirip f5 e bastıktan sonra onu kaydetmelimiyim yoksa kaydetmeden çıksamda olur mu ? kaydedeceksem nereye kaydedeyim ?

farketmez kayır etmene gerek yok o şekil yaparsan

tavsiyem Program Kullan Karadüzen Çalışma Derim

Bi sonraki filesleri ne zaman paylaşıcaksın ve nasıl özellikleri olucak ? 🙂

Geri