Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[DEV PAYLASIM] KO-FOX HackShield 1397 Server Files + Database + Sorunsuz + Usko Dalgali Pelerin
Cevap: [DEV PAYLASIM] KO-FOX HackShield 1397 Server Files + Database + Sorunsuz + Usko Dalgali Peler
arkadaşlar herseyi yükledim calıstırdım tüm server fileslar sorunsuz calıstı eywallah ancak 1397 client indirip pachleri attıktan sonra login ekranına asd asd yazıp giremiyorum. oto üyelik yokmu bu databasede ?
Cevap: [DEV PAYLASIM] KO-FOX HackShield 1397 Server Files + Database + Sorunsuz + Usko Dalgali Peler
arkadaslar pk database yükleyince kullanıcı adı şifre hatalı diyor oyuna girmiyor myko databse yükleyincede ebenezer hata veriyor sorunu nasıl cözebilirim
arkadaslar cevap yazmadan link göstermiyorsunuz ama sorun yasayanlarda sorunlarını cözemiyorlar sorun yasadık herkes asdasdadsasd +++++++ tesekkurler yazıyor sorun yasayan yada birşey soran insanların yorumları kaynıyor forum cöplüge dönüyor bunu sagdece begeni ile düzeltseniz süper olur