hardko Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 160 9 Nisan 2019 #66 OFFİCİAL CUMA GÜNÜ AÇILIYOR.. BU ZEVKİ SAKIN KAÇIRMA..!
hardko Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 160 9 Nisan 2019 #68 +++++++++++++++++++++++++++++++
D DarkWader Yeni Cüce Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2 9 Nisan 2019 #69 oyuna girip karakter oluşturmaya çalıştığımda "CREATE" yapıyorum. "Failed creating database" bu hatayı alıyorum
oyuna girip karakter oluşturmaya çalıştığımda "CREATE" yapıyorum. "Failed creating database" bu hatayı alıyorum
hardko Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 160 9 Nisan 2019 #72 DarkWader' Alıntı: oyuna girip karakter oluşturmaya çalıştığımda "CREATE" yapıyorum. "Failed creating database" bu hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Ekran Resmini Facebook sayfamıza gönderir misiniz? Teşekkürler.
DarkWader' Alıntı: oyuna girip karakter oluşturmaya çalıştığımda "CREATE" yapıyorum. "Failed creating database" bu hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Ekran Resmini Facebook sayfamıza gönderir misiniz? Teşekkürler.