• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

HomeKO ★ Karargahko.Net | BU AKSAM 20:00'DA SİZLERLE | Geliştirilmiş v.1299 HomeKO SERVER | ★

oyunu betanın açıldığı günden beri oynuyorum. Çok fazla bug var maalesef. Party'de iken np gelmiyor ama gidiyor. iç takı seti bulmak neredeyse imkansız. Bossların dropları sanki biraz düşük talos kestim hiçbir şey çıkmadı içinden mesela.

oyunu betanın açıldığı günden beri oynuyorum. Çok fazla bug var maalesef. Party'de iken np gelmiyor ama gidiyor. iç takı seti bulmak neredeyse imkansız. Bossların dropları sanki biraz düşük talos kestim hiçbir şey çıkmadı içinden mesela.
Party Np sorunu giderildi. Tüm drop oranları %5 oranda arttırıldı. Fragment drop oranları arttırıldı.

Geri