• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

NERONLINEWORLD 1534 Server Files (Büyük oranda sorunlar çözülmüştür)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben sw online edebiliorum ama 1886 clientle giremiom 😀 hangi client kullancaz bu 15xx için

bende 10061 verior start falan veriyor ama giriş yok neden acaba inilerde salam ip si falan

Error retriving data hatası veritabanından kaynaklanıyor, büyük ihtimalle tamer yanlış db'yi vermiş. Tamer'in verdiği dbleri deneyin düzelir.10061 için .ini'leri kontrol et ebenezerden doğru yazdığına emin ol.

verdigim 1886 filesinin yanındaki databaseyi kullanın

1534 databaseyi kursak 1886 yı kurmasak 1534 server fileslerle acsak np gelip gitmeme sonra roguelerin atakları cok az magelerin skilleri sorunlu . bu sorunlar ortadan kalkarmı ?

haci 1886nın dbyi 1534ünde fileslerini kullanarak açtım 1534 clientle giriyorum ama invalid password hatası verıyor :S

Ah tamer bide sourcesinide koysaydında tam olsaydı 🙂 boyle gelıstırılmez bu sourcesiz. 🙂

ya ben invalid password alıyorm :S:S tamer gözünü sevym şunun dbsini adam gibi paylaş :S

Kim bir satır kod yazıp geliştirmiş ki de paylaşsın??

aslında haklısın ama en azından bu işe yeni baslayanlar için en ufak bi bug bile olsa nasıl düzeldini vidyolu şekilde anlatılırsa yararlı olcanı düşünüyorum böylece geliştirmeler olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri