• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Pus Ekleme Ve Oyun Dosyalarını Pus'a Yönlendirme Resimli Anlatım (Başlangıç için adım adım anlatım)

Cevap: Pus Ekleme Ve Oyun Dosyalarını Pus'a Yönlendirme Resimli Anlatım (Başlangıç için adım adım an

teşekkürler Pus Ekleme Ve Oyun Dosyalarını Pus'a Yönlendirme Resimli Anlatım (Başlangıç için adım adım anlatım)

Cevap: Pus Ekleme Ve Oyun Dosyalarını Pus'a Yönlendirme Resimli Anlatım (Başlangıç için adım adım an

Teşekkürler

teşekkürler

tşkler

cvbcbc

Teşekkürler

sdngksglkndsnsdklkfsdnmsndlknswglknsdnbsmö

teşekkürler

teşekkürler reis

:cellphone::cellphone:

İnşallah bu kez yapabilirim 🙂

deniyorum

Merhaba arkadaşlar.

Bildiginiz üzere Knight OnLine sistemlerinden biride Power Up Store (pus) dur, oyun içerisinde birçok tür itemi ekleyip kullanıcılara ücretli veya ücretsiz şekilde item aktarımının en kolay yoludur. Forumumuzun yardım bölümlerine bakarken pus hakkında bilgi ögrenmek isteyen arkadaşlarımızla sıkça karşılaşıyoruz. Bu başlıgımız altında başlangıç seviyesi ve yeni geliştirme aşamasındaki kullanıcılarımız için;

>Pus yükleme

>Oyun dosyalarını pus a yönlendirme

Konularının nasıl yapıldıgını adım adım ögrenecegiz.

Sizlere dilimiz döndügünce, en basit kullanıcıların bile anlayabilecegi şekilde, adım adım anlatım yapmaya gayret ettik. Ancak konumuz bilgisayar bilgisi (hex editör için) gerektirmektedir.

Ayrıca anlatımımızda AppServer programından faydalandık, bu programın adım adım nasıl indirilip kuruldugunu anlatan konumuz için linke tıklayınız.

Resimlerimiz FullHD formatındadır. Ayrıca resimleri barındıran sitenin patlama olasılıgına karşı, konumuzun başında, anlatımda kullanılan resimleri içeren bir indirme linkini bulabilirsiniz. Konumuz 21 adet resim içermektedir, eger resimler arasında kafanız karışırsa rar dosyasını indirerek masaüstünüzde daha rahat çalışabilirsiniz.

Rar şifresi : ko-fox.com dur.

Bizlerde sizin gibi birçok konuyu bu forum aracılıgıyla karşılıksız elde ediyoruz, bunun karşılıgı olarakta bu paylaşımı sizlere sunuyoruz. Şimdiye kadar üzerimizde emegi geçen tüm kullanıcı arkadaşlarımıza ayrıca teşekkürlerimi iletirim.

Sizlerde konuyu begenirseniz teşekkür edebilir, begenmezseniz asasdasadsa gibi şeyler yazabilirsiniz. Saygılarımla.

***Hidden content cannot be quoted.***

***Hidden content cannot be quoted.***

Warning: odbc_connect(): SQL error: [Microsoft][ODBC Driver Manager] Belirtilen DSN'de S�r�c� ile Uygulama aras�nda bir mimari uyu�mazl�� var, SQL state IM014 in SQLConnect in C:\AppServ\www\pus\db\odbc.php on line 10

Warning: odbc_exec() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\AppServ\www\pus\db\odbc.php on line 14

Hata

BOYLE BIR HATA ALIYORUM ?

odbc ayarlarımı da kontrol ettim

teşekkürler

teşekkürler

Geri