mhmtkrmzgl
Yeni Cüce
Cevap: Pus Ekleme Ve Oyun Dosyalarını Pus'a Yönlendirme Resimli Anlatım (Başlangıç için adım adım an
tesekkurler
tesekkurler
Merhaba arkadaşlar.
Bildiginiz üzere Knight OnLine sistemlerinden biride Power Up Store (pus) dur, oyun içerisinde birçok tür itemi ekleyip kullanıcılara ücretli veya ücretsiz şekilde item aktarımının en kolay yoludur. Forumumuzun yardım bölümlerine bakarken pus hakkında bilgi ögrenmek isteyen arkadaşlarımızla sıkça karşılaşıyoruz. Bu başlıgımız altında başlangıç seviyesi ve yeni geliştirme aşamasındaki kullanıcılarımız için;
>Pus yükleme
>Oyun dosyalarını pus a yönlendirme
Konularının nasıl yapıldıgını adım adım ögrenecegiz.
Sizlere dilimiz döndügünce, en basit kullanıcıların bile anlayabilecegi şekilde, adım adım anlatım yapmaya gayret ettik. Ancak konumuz bilgisayar bilgisi (hex editör için) gerektirmektedir.
Ayrıca anlatımımızda AppServer programından faydalandık, bu programın adım adım nasıl indirilip kuruldugunu anlatan konumuz için linke tıklayınız.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Resimlerimiz FullHD formatındadır. Ayrıca resimleri barındıran sitenin patlama olasılıgına karşı, konumuzun başında, anlatımda kullanılan resimleri içeren bir indirme linkini bulabilirsiniz. Konumuz 21 adet resim içermektedir, eger resimler arasında kafanız karışırsa rar dosyasını indirerek masaüstünüzde daha rahat çalışabilirsiniz.
Rar şifresi : ko-fox.com dur.
Bizlerde sizin gibi birçok konuyu bu forum aracılıgıyla karşılıksız elde ediyoruz, bunun karşılıgı olarakta bu paylaşımı sizlere sunuyoruz. Şimdiye kadar üzerimizde emegi geçen tüm kullanıcı arkadaşlarımıza ayrıca teşekkürlerimi iletirim.
Sizlerde konuyu begenirseniz teşekkür edebilir, begenmezseniz asasdasadsa gibi şeyler yazabilirsiniz. Saygılarımla.
***Hidden content cannot be quoted.***
***Hidden content cannot be quoted.***