• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

RT UskoDatabasev2 UskoGorevler&ButunUskoMapler&RebirthSystem&Yeni Armor Ve Silahlar & Daha Fazlası..

Cevap: RT UskoDatabasev2 UskoGorevler&ButunUskoMapler&RebirthSystem&Yeni Armor Ve Silahlar & Daha Fa

Piyasada olan bir db nin benzeri ama baya emek var başarılar.

Cevap: RT UskoDatabasev2 UskoGorevler&ButunUskoMapler&RebirthSystem&Yeni Armor Ve Silahlar & Daha Fa

basarılarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Piyasada olan bir db nin benzeri ama baya emek var başarılar.

Database Komaster v6 üzerine bayadabi uğraşlar sonucu editlenmiştir 4-5 ay emek vermiştim bu databaseye nerdeyse herşeyi 0 dan yaptım 🙂

Teşekkürler Güzel vertabanı

Eyww çok güzel başarızlar diyorum

Teşekkür ederim umarım herkesin işine yarar .

iyi paylaşım skype ekledim birşey sorucam

Pelerin bugu var.

Skillerin bazıları çalışmıyor.

Eslant ve bazı zonelerdeki yaratıklarda bug var. Kesince aiserver kapanıyor.

Patchler eksik.

Başlıca gözüme çarpanlar.

Pelerin bugu var.

Skillerin bazıları çalışmıyor.

Eslant ve bazı zonelerdeki yaratıklarda bug var. Kesince aiserver kapanıyor.

Patchler eksik.

Başlıca gözüme çarpanlar.

skillerin hepsi sorunsuz calısmaktadır senin kullandıgın cliente ki patchler olmayan skilleri var gibi gösterebilir haliyle databasede ekli olmadıgı için calısmayabilir.

pelerin bugu var derken neyden bahsediyorsun ?

ai server kapanması kullandıgın fileslede alakalı olabilir aı server logunu okuyup bana verirsen sorununu hemen çözebilirim

bugları tek tek söylediğin için ayrıyetten teşekkür ederim.

tesekkurler tbl leride vardir insallah

Skillerde rogue ve magede 2 3 skilde sıkıntı var.

Patchlerime gelince senin konuda belirttigin clienti indirdim.

Pelerine gelince otomatik olarak pelerin geliyor. Kendi paylaştıgın resimlerdede var zaten grade 5 pelerin gelmiş .

ZND1RV.png

Eslantta boro ve diğer bir kaç yaratıgı kesdigin anda ai server kapanıyor. Bu sorun komaster ve keremortanın dblerindede vardı.

Gözüme çarpan bunlardı. Görevleri test etmedim.

Sanırım verdiğim yedek bayadabi eski asıl yedekler flashım içindeydi ve malesef flashı çaldırdım çünkü bu sorunları bende hatırlıyorum cogunu çözmüştüm.

1-Skill sorunlarını bende ki saglam bir databaseden tabloları aktararak çözebiliriz.

2-Pelerin sorunu için UPDATE KNIGHTS_CAPE SET ByGrade='3' bu kodu uygularsan sorun kalkar.

3-Sorunlu olan monsterların bütün tablodaki değerlerini silip 0'dan eklememiz gerek sen bana boroonun kodunu skypeden ver onuda hemen hallederiz bu sorunların hepsi 2-3 dakikalık işler. İstersen skypeden görüşelim

Sanırım verdiğim yedek bayadabi eski asıl yedekler flashım içindeydi ve malesef flashı çaldırdım çünkü bu sorunları bende hatırlıyorum cogunu çözmüştüm.

1-Skill sorunlarını bende ki saglam bir databaseden tabloları aktararak çözebiliriz.

2-Pelerin sorunu için UPDATE KNIGHTS_CAPE SET ByGrade='3' bu kodu uygularsan sorun kalkar.

3-Sorunlu olan monsterların bütün tablodaki değerlerini silip 0'dan eklememiz gerek sen bana boroonun kodunu skypeden ver onuda hemen hallederiz bu sorunların hepsi 2-3 dakikalık işler. İstersen skypeden görüşelim

Sadece sorunları belirttim dedigin gibi tüm hepsini halletmek fazla zaman alıcak şeyler değil. Yalnız droplar ve exp oranların çok hoşuma gitti. Akıcı olmuş. Başarılı bir db.

Sadece sorunları belirttim dedigin gibi tüm hepsini halletmek fazla zaman alıcak şeyler değil. Yalnız droplar ve exp oranların çok hoşuma gitti. Akıcı olmuş. Başarılı bir db.

Sorunları belirttiğin için teşekkür ederim bu database komaster v6 üzerinden editlendi ve başladıgımda o kadar cok sorun vardı ki anlatamam elbet ufak tefek sorunlar gözümden kaçmış olabilir bunun için teşekkür ederim.

Tesekkurler basarılar

Başarılar

Geri