• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

The Knight Online v1453 ~ Reign Of The Fire Drake +2000 ONLINE !

Cevap: The Knight Online v1453 ~ Reign Of The Fire Drake 4 Mayıs Cuma 13:00 [BETA ACIK]

Bugün pazar olması nedeniyle datacenter dan daha büyük bir sunucu alamadık. Yeni sunucu yarın aktif olacak yarın'a kadar mecburi şekilde Poseidon 1 e oyuncu limit koymak zorunda kaldık.

Limit premiumlu oyuncular içinde geçerlidir.

Lütfen Poseidon 1 kalabalık olduğu zaman Poseidon 2 ye giriş yapın

Anlayışınız için teşekkürler.

Cevap: The Knight Online v1453 ~ Reign Of The Fire Drake 4 Mayıs Cuma 13:00 [BETA ACIK]

Gercekten Knight onlineden sonra 2 ci server +2000 user Nick : IFuri0saa

çok başarılı bir kadro tebrik ederim

Admin şu okçuyu düzeltirsen seviniriz çıkıp pk atamıyoruz 🙁 R 60 skillinden fazla vuruyor!

Merhaba Şovalyeler,

Ronark Land

Exp orani %40 oranda arttirildi.

Rogue

Shadow Shot skill duzeltildi.

Shadow Hunter skill duzeltildi.

Elmorad Castle

Saber tooth slot eklendi.

Ronark Land

Potion NPC eklendi.

Eslant

Potion NPC eklendi.

Power Up Store

Premium potion PUS a eklendi.

Transformatin scroll duzeltildi.

Poseidon 2

Ronark land ve Delos kapatildi.

*Oyun icersinde yapilan dolandiriciliklara karsi dikkatli olun!

Hesap bilgilerinizi oyun gorevlileri dahil kimseyle paylasmayin.

Saygılarımızla,

The Knight Online Ekibi

Herkes bu Uns clanına yardım ettiğinizi söylüyor bende kuşkulanmaya başladım çünkü söyleyenlerin sayısı bir hayli fazla doğrumu bu?

Evt, Uns'ların bi geçmişleri vardı. Gittikleri hemen hemen heryerde nedense bir ayrıcalığa tabi tutuluyor yada düpe yapıyorlar.

Hocam bide girip deneyeyim dedim. Client'da virüs bulundu, buna çözüm bulunursa sevinirim...

Cevap: The Knight Online v1453 ~ Reign Of The Fire Drake +2000 ONLINE !

Server online.

Yeni başlayan tüm oyunculara 2 gün Gold Premium hediye!

Harika Başarılarınızın Devamını Dilerim En Kapsamlı Bir Çalışma Sonunda Sunulmuş Olan Server Helal Olsun..

182897_378006792315943_880919391_n.jpg

Yapılan güncellemeler;

KC Bug düzeltildi.

Master bug düzeltildi.

Kutu kırdırma bug düzeltildi.

NPC atak düzeltildi.

Görev iptal etme düzeltildi.

DC sorunu düzeltildi.

Experience oranları %300 arttırıldı.

Master itemlerinin drop oranı %100 olarak ayarlandı.

Irk değişimi aktif edildi.

Sınıf değişimi aktif edildi.(Job Change) Job change yapmadan önce değerli eşyalarınızı mutlaka Inn Hostes'e koyun. Job change esnasında karakterin üzerindeki tüm itemler silinir. Masterli olsanız dahi yeni Jobunuz mastersiz olarak gelecektir.

Oyuna yeni başlayan tüm oyunculara 2 gün Gold Premium hediye!

The Knight Online'ın kapanması ya da sıfırlanması asla söz konusu değildir.

Oyun içersinde sizleri oyundan soğutacak şekilde konuşan, oyunu kötüleyen insanlara itimat etmeyin.

Sizlere en iyi oyun ortamını sağlamak adına gece gündüz çalışıyoruz.

Bizlere destek veren tüm oyuncularımıza teşekkürler, sizler en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

~ The Knight Online ekibi.

Server burdan dönmez admin bütün bugları düzelsende dönmez kusura bakma bende bıraktım şuan ki haliyle açarsan eğer server geri kazanırsın onun dışında olmaz zaten en başa dönünce bize vaad ederek açtığın server özellikleri böyleydi hiç bug yok , 1453 fire drake vs ama bu serverda KC Bug , kutu bug yapan herkes yaptı banlanıp banlanmaması umrumda değil bunları bilerek bu server oynamak istemiyorum ki userına bakılırsa yaklaşık 2000 kişide benimle aynı fikirde

Hacı Sen onu bunu bırak ne zaman sıfırlancak onu söyle bu şeklde artk oynanılmz

Arkadaşlar benim büyük bi sorunum var client'im hicbi server'in patch atmiyor :S

Geri