• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

WhyCombeİsBACK MAGE TEAMINA Ve AİLESİNE ALIMLAR YAPIYOR

CAST1EL

Kayıtlı Üye
ARKADAŞLAR ÜNİVERSİTE ÖGRENCİSİYİM ÖNCELİKLERİM VAR BUNLAR SPOR OKUL DERSLERİ Vs. Şeyler ben bu nedenle bu teamı yaza kadar toparlamayı düşünüyorum saten şuan toplarsamda ne oyniyacak server var nede user

Hem şimdiden toplamamın bir büyük nedenide arada ts3 de sohbetler ve grup ve sayfada sıcak ortam kurarak yaza hazırlık yapmak bana katılırsınız katılmassınız o size kalmış ama gelin bana ve arkadaşlarıma güvenin yaza çok güzel şeyler yapalım

teamımla çok geçmişimiz var 4 5 senedir birbirimizi tanıyoruz oynuyoruz beraber bırakıyoruz falan filan BEN GELİCEKLERDEN ÇOK İYİ OYNAMALARINI İSTEMİYORUM İYİ BİR KARDEŞ ARKADAŞ OLSUNLAR SATEN GERİSİ GELİR VE VİDEOLARIMIZ VAR AMA EVİMDE PC OLMADIGI İÇİN İNT CAFEDE ÇEKMİŞTİM ALLAHIN İZNİYLE YAZIN O PC Yİ ALICAM ALLAH O PC Yİ KALDIRMAYI NASİP ETMEZ İNŞ 😀

DEDİGİM GİBİ ÇOK ESKİLERE DAYANIR ARKADAŞLIGIMIZ bu videolar 2013 yılında çekilmiştir

VİDEOLARIMIZA GEÇELİM;

1.

2.

3.

GELİCEK ARKADAŞLAR İÇİN

GRUP SAYFASI :

FACEBOK SAYFAM:

GELİCEK ADAMLAR BENİ VE ARKADAŞLARIMI SİKİNE TAKMİCAKSA HİÇ GELMESİN BURDAKİ MAKSATIMIZ YAZA GÜZEL BİRŞEYLER YAPMAK VE ARKADAŞ ORTAMI KURMAKTIR

Cevap: WhyCombeİsBACK MAGE TEAMINA Ve AİLESİNE ALIMLAR YAPIYOR

GELİCEK ARKADAŞLARIN İYİ OKUMASI TAVSİYE EDİLİR

Bu alana bir cevap yazın...
Geri