oneryilmaz
Kayıtlı Üye
Cevap: XSkip Skill Editör v1 2024
bakalım bir
bakalım bir
Merhaba arkadaşlar . Uzun zamandır uğramadığım xskip'e bir el atayım dedim
Bu program sayesinde oyun içerisinde skillerin cooldown , uzaklık , animasyon vb. özelliklerini değiştirebilirsiniz.
Tek yapmanız gereken değiştirmek istediğiniz skillin skill kodunu bulmak.Skill kodlarına buradan ulaşabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[/URL]
Skill kodunu yazdıktan sonra oku dediğiniz zaman skill değerleri ekrana gelecek ve o ekrandan değişiklikleri yapıp yaz dediğiniz zaman işlem tamamlanmış olacak.
NOT : Programı oyuna girmeden önce açın ve aktif et tuşuna basın sonra da launcherdan oyunu başlatın.
sasasassasas
İNDİRME LİNK:
***Hidden content cannot be quoted.***
Merhaba arkadaşlar . Uzun zamandır uğramadığım xskip'e bir el atayım dedim
Bu program sayesinde oyun içerisinde skillerin cooldown , uzaklık , animasyon vb. özelliklerini değiştirebilirsiniz.
Tek yapmanız gereken değiştirmek istediğiniz skillin skill kodunu bulmak.Skill kodlarına buradan ulaşabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[/URL]
Skill kodunu yazdıktan sonra oku dediğiniz zaman skill değerleri ekrana gelecek ve o ekrandan değişiklikleri yapıp yaz dediğiniz zaman işlem tamamlanmış olacak.
NOT : Programı oyuna girmeden önce açın ve aktif et tuşuna basın sonra da launcherdan oyunu başlatın.
İNDİRME LİNK:
[Gizli içerik][Gizli içerik]
deneyelimMerhaba arkadaşlar . Uzun zamandır uğramadığım xskip'e bir el atayım dedim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[/URL]
İNDİRME LİNK:
[Gizli içerik][Gizli içerik]