• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

#YENİ AÇILDI [%250 EXP EVENT] DARK KNİGHT ONLİNE v.2098 MYKO / 65 CAP KIMSEDE ITEM YOK

Eski maradon çok güzel olmuş gözlerim yaşlandı be eski günler geldi aklıma hey gidi günler be Elinize sağlık çok güzel bi sw olmuş

Eski maradon mu cidden mi böyle bi database bulduğum için şuan çok heycanlı ve mutluyum 🙂 elinize sağlık Dark knight ve seninde saolasın senin sayatende gördüm bu serveri 0ojela125 teşekkür ederim ulaşacağım sana oyundan dostum 🙂)

Eski maradon mu cidden mi böyle bi database bulduğum için şuan çok heycanlı ve mutluyum 🙂 elinize sağlık Dark knight ve seninde saolasın senin sayatende gördüm bu serveri 0ojela125 teşekkür ederim ulaşacağım sana oyundan dostum 🙂)

Oyundayım dostum asıl teşekkürü Dark knight kurucularna et dostum saolasın ulaş tabiki elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 🙂 iyi oyunlar..

Teşekkürler 0ojela125 sayende gördüm bu serveri sizlerinde eline sağlık Dark knight ekibi ramazan ayında güzel bi sw olmuş +5 md ile pklar özlenen şeyler bunlar 🙂)))

Teşekkürler 0ojela125 sayende gördüm bu serveri sizlerinde eline sağlık Dark knight ekibi ramazan ayında güzel bi sw olmuş +5 md ile pklar özlenen şeyler bunlar 🙂)))

Ben teşekkür ederim dostum emin olabilirisn server tam tadında yeni açıldı kaçırma gel aramıza sende sen yoksan 1 kişi eksiğiz 🙂

Geri