• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

NERONLINEWORLD 1886 Server Files (Büyük oranda sorunlar çözülmüştür)

Çözmek için nasıl bir on montaj hattından Ekipmanları

---------- Yorum eklendi 12:44'da ---------- Önceki yorum 12:41'da ----------

Equipment referrals in online didn't how to solve?

tamer allahın izniyle bende 1 aya kadar başlayacağım fixlemeye 😀 (c++ öğreniyorumda daha tam bitmedi 😀)

Kardeşim öğrenmesine öğren c++, ama şuan bunlara yapabilicek hiç birşeyin yok.Elinde server filesler olmadana neyi düzelmeyi düşünüyorsyn 🙂

Ama öğren c++ sadece bunla alakalı değil , geliştirirsen çok yerde işine lazım olur senin.

Açık kaynak kodları bendede var şuanda, ama resmen çöp halinde düzeltmeye çalışıyoruz bi arkadaşımla.Unpack edilmiş galiba exe'den , bi çok karakter değişken function dosyası bozuk halde.Onları çözümlersek birşeyler çıkabilir diye düşünüyorum

Kardeşim öğrenmesine öğren c++, ama şuan bunlara yapabilicek hiç birşeyin yok.Elinde server filesler olmadana neyi düzelmeyi düşünüyorsyn 🙂

Ama öğren c++ sadece bunla alakalı değil , geliştirirsen çok yerde işine lazım olur senin.

Açık kaynak kodları bendede var şuanda, ama resmen çöp halinde düzeltmeye çalışıyoruz bi arkadaşımla.Unpack edilmiş galiba exe'den , bi çok karakter değişken function dosyası bozuk halde.Onları çözümlersek birşeyler çıkabilir diye düşünüyorum

ben c++ ı zaten sadece ko için öğrenmiyorum 🙂 ayrıca 1860 dan 0 dan fixlemeye başlayacağım 🙂

Geri