• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

NERONLINEWORLD 1886 Server Files (Büyük oranda sorunlar çözülmüştür)

sizde hazıra konmaya calısıyorsunuz 😀 1860 sourcelerle ugrasın xgame nasıl yapıyor adam mantıgı cozdu 1860'dan basladı bugları fixliyor haylada fixliyor sadece 2 adet asm satın aldı

Merhaba ben oyuna ekipman öğeleri içine programı açmak için bir Çinli oyuncuyu duyuyorum ben teşekkür ederim nasıl çözüleceği sormak kaydedilemez

---------- Yorum eklendi 05:22'da ---------- Önceki yorum 05:20'da ----------

Hello I am a Chinese player I ask into the game off the assembly line equipment can not be saved I ask how to solve

Merhaba ben oyuna ekipman öğeleri içine programı açmak için bir Çinli oyuncuyu duyuyorum ben teşekkür ederim nasıl çözüleceği sormak kaydedilemez

---------- Yorum eklendi 05:22'da ---------- Önceki yorum 05:20'da ----------

Hello I am a Chinese player I ask into the game off the assembly line equipment can not be saved I ask how to solve

We need the source code of our

Who can send a was born to send all things to warehouse storage to I thank you

---------- Yorum eklendi 05:24'da ---------- Önceki yorum 05:22'da ----------

We need the source code of our

The database is you

---------- Yorum eklendi 05:25'da ---------- Önceki yorum 05:24'da ----------

Teşekkür depo mağaza için her şeyi göndermek için dünyaya gönderebilirsiniz kim

Merhaba arkadaşlar , bende bu server filesteki bugları çözmek için uğraşıyorum.Programcıyım ama masaüstü programlamayla ilgili bilgim yok , php mysql programlama diline hakimim.1 arkadaşımı çağırdım o yardımcı olucak bu konuda bana.

Açık kaynak kodlu filesler var bende gelişmeleri buradan bildirmeye çalışırım.Japon bi editörden aldım bende.Siteyide aujardaki dll'lerin infosunda gördüm.Site sahibi yazmış galiba 🙂

Dediğim gibi gelişmeleri buradan size bildiricem.Ayrıca ebenzerde bi kaç komut buldum ama ne olduğunu bilmiyorum.Deneyip bakabilirsiniz.

db '/undiscount',0

db '/alldiscount',0

db '/discount',0

db '/resume',0

db '/down',0

db '/Close',0

db '/snowopen',0

db '/Open',0

db '/kill',0

db '/tp_all',0

Tamer iyi hoşta birde sourceyi paylaşsan bugsuz hale getırebılenler olacagına ınanıyorum bu fıleslerle bı şey fıxlenmez tabı hersey sana kalmıs sourceyide paylassaydın emınım cok ıyı ılerletenler olurdu fılesler hıc ıs yapmaz boyleyken neyse kolay gelsin paylasım ıcın sagol 🙂

Tamer iyi hoşta birde sourceyi paylaşsan bugsuz hale getırebılenler olacagına ınanıyorum bu fıleslerle bı şey fıxlenmez tabı hersey sana kalmıs sourceyide paylassaydın emınım cok ıyı ılerletenler olurdu fılesler hıc ıs yapmaz boyleyken neyse kolay gelsin paylasım ıcın sagol 🙂

1860 sourcesinden ilerleten xgame ve 2 yabancı kişiden başka kaç kişi çıktı göstersene bi tane 🙂

Geri