• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

NERONLINEWORLD 1886 Server Files (Büyük oranda sorunlar çözülmüştür)

user limtini yukseltmekle bir alakası yok onun bence farklı bir sebep var ya soketlerden kaynaklanıyo gerci soket sorunu düzeltilmiş yazıyo ama ilginç bi durum yani nero bu sorunu yazmamıs

---------- Yorum eklendi 04:55'da ---------- Önceki yorum 03:55'da ----------

user limtini yukseltmekle bir alakası yok onun bence farklı bir sebep var ya soketlerden kaynaklanıyo gerci soket sorunu düzeltilmiş yazıyo ama ilginç bi durum yani nero bu sorunu yazmamıs

---------- Yorum eklendi 04:55'da ---------- Önceki yorum 03:55'da ----------

LV alirken veya Lv aldıkdan sonra Sorunun kaynagı bu Limitle alakası yok 30 PC denedim bişi olmadı 2 pc denedim ebenezer patlatı 30 Userle Hiç bişi yapmadan beklersen sorun yok olece townda dursalar Ama inventory açınca veya pus a tıklayınca canavar kesince Vs vs Ebenezer patlıyo limitle deil sorun LV le

LV alirken veya Lv aldıkdan sonra Sorunun kaynagı bu Limitle alakası yok 30 PC denedim bişi olmadı 2 pc denedim ebenezer patlatı 30 Userle Hiç bişi yapmadan beklersen sorun yok olece townda dursalar Ama inventory açınca veya pus a tıklayınca canavar kesince Vs vs Ebenezer patlıyo limitle deil sorun LV le

katılıyorum

beyler skilleri fixleyebilen warmı acaba aranızda ben local pcme kurdum serveri we bugları arastırıyorum magenin nowaları seri seri atıyor dönmüyor ve damge atıyor skilleri fixleyen bi arkadaşımız warsa dbyi paylaşabilirmi acaba ?

süper olur

daha oncede soylendi sorun db'de degil bugların %98.1 🙂 server files.

acaba server filesleri değiştiremezmiyiz baska fileslerle bu swyi online yapamazmıyız ? bide bende bursalıyım 😀 yani senide böle bursalı görünce belki dedim yardım edersin bende böle editleme falan meraklıyımda 🙂

isteyen src1.servegame.com bu ip ile patch cekip oyuna girebilir knight online exeden test amaclı actım swyi bugları fixlemeye calısıoruz bizde 83/1 su an sw

Geri