Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NERONLINEWORLD 1886 Server Files (Büyük oranda sorunlar çözülmüştür)
---------- Yorum eklendi 10:04'da ---------- Önceki yorum 09:46'da ----------
Tamer bişi sorucam, yada herkeze sorucam, şimdi bugları fixleme olayı benm sadecene gözlemlediğim kadarı ile , usko ya giriyosun mesela swift attın kendine ve attığında gelen paketi yakalıyosun ve senin sourcelerde oynama yapıyosun yada exe de bu mudur???
verdigin asm patch 1298 icin gecerli bu dosyalar üzerinde calısmaz bi anlayamadınız sunu daha öncede aynı şeyi yapıp konu acmıstı birisi 1298 asm patchlerinin calıscagını sanıpta 😀
town atma sorunu yok fileste, chaosa maosa giriyosunuz town atınca havada kalıyo diyosunuz sonra start_position tablosuna kordinatları ekliceksiniz sadece
paketler sadece server/client arası anlaşmayı sağlıyor,
nero bi sikillerede bi el atsan bu arada yeni npc ekliyorum ama oyunda npc nin ismi gözükmüyor neyden kaynaklanabilir ve nasıl düzeltebilirim gözükmesi için yardımcı olurmusun
Upgradede sorun yok arada bi upgrade olan item buga giriyo relog da düzeliyo
EN BÜYÜK SORUN ARENADA VE CZ DE CARLAR BİRBİRİNİ GÖRMÜYO MESELA TOWNDA ATAK YAPIYOMUS GİBİ gibi görünüyo en büyük sorun bu bide Cz de Np gitme olayı olsa gerisi kendi gelecek
tblden okutmak zormu ama o dosyaları açamıyorsun tbl editör açmıyor onu nasıl okutucamki npc ekledim isim yazmıyor üstte nasıl düzelticem nasıl üstünde isim yazdırcam bi yardımcı olurmusunuz
arkadaslar bende kurdum sexykonun clientine datayı ve exe atıyorum fakat oyuna giryorum siyah ekran geliyor karsıma baska bisey yok:S yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor?