• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

NERONLINEWORLD 1886 Server Files (Büyük oranda sorunlar çözülmüştür)

NERO cum bu skillerdeki problemi nasıl hallederiz? Onada yardımcı olsan :T

çok şey istiyorum galiba am 😛

town atınca havada kalma için bunu bi kullanın.

004xxxxx.....75 52.......JNE SHORT 004xxxxx

to

004xxxxx.....EB 52.......JMP SHORT 004xxxxx

---------- Yorum eklendi 10:04'da ---------- Önceki yorum 09:46'da ----------

Tamer bişi sorucam, yada herkeze sorucam, şimdi bugları fixleme olayı benm sadecene gözlemlediğim kadarı ile , usko ya giriyosun mesela swift attın kendine ve attığında gelen paketi yakalıyosun ve senin sourcelerde oynama yapıyosun yada exe de bu mudur???

verdigin asm patch 1298 icin gecerli bu dosyalar üzerinde calısmaz bi anlayamadınız sunu daha öncede aynı şeyi yapıp konu acmıstı birisi 1298 asm patchlerinin calıscagını sanıpta 😀

town atma sorunu yok fileste, chaosa maosa giriyosunuz town atınca havada kalıyo diyosunuz sonra start_position tablosuna kordinatları ekliceksiniz sadece

paketler sadece server/client arası anlaşmayı sağlıyor,

filesin rutin ayarları var, eklenicek, düzeltilicek fonksiyonları var.. paketlerle biyere varılmaz 🙂

paketlere bağlı olmayan fonksiyonlar zorluk cıkartıyor,

visual c++ 6.0 eski oldugu icin yeni kodlar kullanılamıyor kütüphane sıkıntısı var.

hala tam olarak çözebilmiş değilim filesin bikaç bölümünü

Aslında bir kaç bug fizlemeyi göstersen video ile yada anlatım ile belki bilgisi olmayan bile bi kaç bişiler ypaabilir.

işte bu konu bilgi gerektirir öle bilgisi olmayan ne yapsada yapamazki önemli olan kodlama dilinden anlaman

havada kalma diye bi problem yok tekrar tekrar söylüyorum eklediginiz yeni zonelere start_position eklemiyosunuz sonra havada kalıyo diyosunuz 😀

nero bi sikillerede bi el atsan bu arada yeni npc ekliyorum ama oyunda npc nin ismi gözükmüyor neyden kaynaklanabilir ve nasıl düzeltebilirim gözükmesi için yardımcı olurmusun

Upgradede sorun yok arada bi upgrade olan item buga giriyo relog da düzeliyo

EN BÜYÜK SORUN ARENADA VE CZ DE CARLAR BİRBİRİNİ GÖRMÜYO MESELA TOWNDA ATAK YAPIYOMUS GİBİ gibi görünüyo en büyük sorun bu bide Cz de Np gitme olayı olsa gerisi kendi gelecek

item kitleme'ye gidince'de Rastgele Sifre yazınca itemi kitliyor + aynı item'den birtane daha olusturuyor ve 2 sinide giyemiyorsun

tblden okutmak zormu ama o dosyaları açamıyorsun tbl editör açmıyor onu nasıl okutucamki npc ekledim isim yazmıyor üstte nasıl düzelticem nasıl üstünde isim yazdırcam bi yardımcı olurmusunuz

tbl'de Yazanları Db'ye uyarla 🙂 +7 İteme Normal Rebirth'de Basılmıyor ama rebirth İteme Rebirth Basabiliyorsun

tbl dosyalarını açamıyorumki açıp görüp db ye okutayım o dosyaları açan tbl editör varsa verinde açıp okutayım

---------- Yorum eklendi 12:23'da ---------- Önceki yorum 12:11'da ----------

ve ayrıca parti olayında sorun var seking parti açıyor ama kapatmada sorun var beyler

ve sikillerde sorun var sw basılca char donuyor hareket etmiyor herkez evt olaylarınla ugrasıyor ama sikillerle ugraşsanız daha iyi olur bence

arkadaslar bende kurdum sexykonun clientine datayı ve exe atıyorum fakat oyuna giryorum siyah ekran geliyor karsıma baska bisey yok:S yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor?

Geri